muratozsay
- 24 Nis 2018
- 112 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
üstadlar konuyu yanlış yere mi yazdım bilmiyorum. Bi hesap var kapatılması lazım instagram hesabı ücretli vs yardımcı olabilecek birisi varsa yardımcı olabilirse sevinirim
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
üstadlarım, mail ve telefon numarası bulunması da yeterli olacak. yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirimüstadlar konuyu yanlış yere mi yazdım bilmiyorum. Bi hesap var kapatılması lazım instagram hesabı ücretli vs yardımcı olabilecek birisi varsa yardımcı olabilirse sevinirim
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama forum hakkında sormam gereken bir soru var, gerekli kategoriyi bulamadım size de mesaj atamıyorum. Acaba nereye açabilirim konuyu ?Hocam ticaret yaparken ths escrow kullanın lütfen
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Ne tür konu açıcaksınız?Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama forum hakkında sormam gereken bir soru var, gerekli kategoriyi bulamadım size de mesaj atamıyorum. Acaba nereye açabilirim konuyu ?
Forum sistemi ile alakalı zorlandığım ve biraz da serzenişte bulunacağım, yorumlarınıza ihtiyaç duyacağım bir konu efendim. İstek şikayet ve öneri bağlığı altında paylaşma kararı aldım dilerseniz sizi de etiketleyebilirim.Ne tür konu açıcaksınız?
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Etikete gerek yok konuyu okurumForum sistemi ile alakalı zorlandığım ve biraz da serzenişte bulunacağım, yorumlarınıza ihtiyaç duyacağım bir konu efendim. İstek şikayet ve öneri bağlığı altında paylaşma kararı aldım dilerseniz sizi de etiketleyebilirim.
İlginiz için teşekkür ederim lakin konum sanırım silindi ulaşamıyorumEtikete gerek yok konuyu okurum