|
bakalım bakalımTek tek paylaşamıyorum çok fazla var arkadaşalr o yüzden 8.8.8.8 olarak paylaşıyorum genelde bilginiz olsun
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Eline sağlıkTek tek paylaşamıyorum çok fazla var arkadaşalr o yüzden 8.8.8.8 olarak paylaşıyorum genelde bilginiz olsun
teşekkürler hocamTek tek paylaşamıyorum çok fazla var arkadaşalr o yüzden 8.8.8.8 olarak paylaşıyorum genelde bilginiz olsun
Aktiflik
Seviye
Deneyim
thanks for sharingI can't share them one by one, there are too many of them, so I share them as 8.8.8.8, just for your information.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
teşekkürlerTek tek paylaşamıyorum çok fazla var arkadaşalr o yüzden 8.8.8.8 olarak paylaşıyorum genelde bilginiz olsun
TeşekkürlerTek tek paylaşamıyorum çok fazla var arkadaşalr o yüzden 8.8.8.8 olarak paylaşıyorum genelde bilginiz olsun
eyvallahTek tek paylaşamıyorum çok fazla var arkadaşalr o yüzden 8.8.8.8 olarak paylaşıyorum genelde bilginiz olsun
Aktiflik
Seviye
Deneyim
TesekkurlerTek tek paylaşamıyorum çok fazla var arkadaşalr o yüzden 8.8.8.8 olarak paylaşıyorum genelde bilginiz olsun
Aktiflik
Seviye
Deneyim
bakalımTek tek paylaşamıyorum çok fazla var arkadaşalr o yüzden 8.8.8.8 olarak paylaşıyorum genelde bilginiz olsun
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkürlerTek tek paylaşamıyorum çok fazla var arkadaşalr o yüzden 8.8.8.8 olarak paylaşıyorum genelde bilginiz olsun
BakalımTek tek paylaşamıyorum çok fazla var arkadaşalr o yüzden 8.8.8.8 olarak paylaşıyorum genelde bilginiz olsun