Evet çünkü stealer indiriyorsunhocam dosyayı zip olarak indirirken trojan var dedi trojanython/CStealer.CF!MTB
|
Evet çünkü stealer indiriyorsunhocam dosyayı zip olarak indirirken trojan var dedi trojanython/CStealer.CF!MTB
hocam bişey diyecem senle konuşurken kendimi gerizekalı gibi hissediyom çok şey biliyon IQ yetmiyo bazen benim JPEWJQIPEJWIQPEJWQIPOEvet çünkü stealer indiriyorsun![]()
Estağfurullah, kimse bilgiyle doğmuyor araştıra araştıra öğreniyorsun.hocam bişey diyecem senle konuşurken kendimi gerizekalı gibi hissediyom çok şey biliyon IQ yetmiyo bazen benim JPEWJQIPEJWIQPEJWQIPO
bunu nasıl kurcağımı da bilmiyom heEvet çünkü stealer indiriyorsun![]()
valla hocam umarım birgün senin gibi olurum çok istiyorumEstağfurullah, kimse bilgiyle doğmuyor araştıra araştıra öğreniyorsun.
GitHub sayfasında yazıyor altlara inbunu nasıl kurcağımı da bilmiyom he
XSS yapmaya çalıştığını zannetmedi.hocam dosyayı zip olarak indirirken trojan var dedi trojanython/CStealer.CF!MTB
gülücüğü ben atmadım xss yapmaya çalıştığımı sandı sanırım
XSS yapmaya çalıştığını zannetmedi.trojan kelimesinden sonra normalde : var, Python P ile başlıyor, bu iki harf yan yana gelince
emojisi oluştu sadece.
hocam builder.pyw dosyası çalışmadıGitHub sayfasında yazıyor altlara in
Bilgisayarında python yüklüdür diye umuyorum.hocam builder.pyw dosyası çalışmadı
düzeltme yapıyorum çalıştırdım ancak builder.pyw"yi builder.py olarak değiştirdim visual ile açıldı f5 bastım çalıştı umarım kod içinde sorun yaratmazhocam builder.pyw dosyası çalışmadı
hocam bende şununla aç diye bir yer çıkmıyo birlikte aç kısmı var oda bir dosya veya başka bişey seçmeme izin vermiyo sadece python3.11(windowed) kısmını gösteriyo altında da visual sutido falan sanırım microsoft store üzerinden indirdim diye hem dizini farklı hemde sorun var sanırım çünkü ben install bat dosyasını çalıştırdığımda bir dizin söylemişti en başında da işte pythonun şu dizinde olduğuna dikkat edin sanırım benimki o dizinde değil diye böyle bir hata ile karşılaştımBilgisayarında python yüklüdür diye umuyorum.
boş bi .pyw dosyası oluştur.
sağ tıkla özellikleri seç.
Şununla aç kısmı çıkması lazım. değiştir kısmına bas. Sonra python kurulu olan dizine gir ve pythonw.exe dosyasını seç.
bunları yaptıktan sonra tekrar dene.
başka stealerları araştır mutlaka vardır ben bunu duymuştum diye bunu verdim.hocam bende şununla aç diye bir yer çıkmıyo birlikte aç kısmı var oda bir dosya veya başka bişey seçmeme izin vermiyo sadece python3.11(windowed) kısmını gösteriyo altında da visual sutido falan sanırım microsoft store üzerinden indirdim diye hem dizini farklı hemde sorun var sanırım çünkü ben install bat dosyasını çalıştırdığımda bir dizin söylemişti en başında da işte pythonun şu dizinde olduğuna dikkat edin sanırım benimki o dizinde değil diye böyle bir hata ile karşılaştım
hocam pyw yi py olarak değiştirdiğimde olmuştu ama sence çalışmasını engeller mibaşka stealerları araştır mutlaka vardır ben bunu duymuştum diye bunu verdim.
denemelisinhocam pyw yi py olarak değiştirdiğimde olmuştu ama sence çalışmasını engeller mi
hallettim hocam dediğim gibi dosya dizininden dolayı böyle olmuşdenemelisin
stealer yedik hocam yaw pcyi bi açtım baktım windos/main.py çalışıyo cmd içindedenemelisin
yok stealer yememişsindir sen main.py çalıştırdığın için öyledir, githubda açık kaynak yayınladığı şeye niye stealer koysun adam.stealer yedik hocam yaw pcyi bi açtım baktım windos/main.py çalışıyo cmd içinde
hocam bana bitane bulsanız olurmu ilk defa böyle bir dosyayla işim oluyor hangisi doğru bulamıyorum biri çıkıyor 5 mb diğeri çıkıyor 72 mb boş yere virüs de yemek istemiyorum şimdiyok stealer yememişsindir sen main.py çalıştırdığın için öyledir, githubda açık kaynak yayınladığı şeye niye stealer koysun adam.
yarın dönerim bi bakıphocam bana bitane bulsanız olurmu ilk defa böyle bir dosyayla işim oluyor hangisi doğru bulamıyorum biri çıkıyor 5 mb diğeri çıkıyor 72 mb boş yere virüs de yemek istemiyorum şimdi