Hoşgeldin Misafir

artık bir site verisi çekmem lazım

Sham

Sham

r00tSHAM
THS
15 Haz 2024
527 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hocam dosyayı zip olarak indirirken trojan var dedi trojan:python/CStealer.CF!MTB

gülücüğü ben atmadım xss yapmaya çalıştığımı sandı sanırım
XSS yapmaya çalıştığını zannetmedi. 😂 trojan kelimesinden sonra normalde : var, Python P ile başlıyor, bu iki harf yan yana gelince :p emojisi oluştu sadece.

Sham

Sham

r00tSHAM
THS
15 Haz 2024
527 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hocam builder.pyw dosyası çalışmadı
Bilgisayarında python yüklüdür diye umuyorum.

boş bi .pyw dosyası oluştur.

sağ tıkla özellikleri seç.

Şununla aç kısmı çıkması lazım. değiştir kısmına bas. Sonra python kurulu olan dizine gir ve pythonw.exe dosyasını seç.

bunları yaptıktan sonra tekrar dene.

ozturk

20 Tem 2024
117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bilgisayarında python yüklüdür diye umuyorum.

boş bi .pyw dosyası oluştur.

sağ tıkla özellikleri seç.

Şununla aç kısmı çıkması lazım. değiştir kısmına bas. Sonra python kurulu olan dizine gir ve pythonw.exe dosyasını seç.

bunları yaptıktan sonra tekrar dene.
hocam bende şununla aç diye bir yer çıkmıyo birlikte aç kısmı var oda bir dosya veya başka bişey seçmeme izin vermiyo sadece python3.11(windowed) kısmını gösteriyo altında da visual sutido falan sanırım microsoft store üzerinden indirdim diye hem dizini farklı hemde sorun var sanırım çünkü ben install bat dosyasını çalıştırdığımda bir dizin söylemişti en başında da işte pythonun şu dizinde olduğuna dikkat edin sanırım benimki o dizinde değil diye böyle bir hata ile karşılaştım

Sham

Sham

r00tSHAM
THS
15 Haz 2024
527 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hocam bende şununla aç diye bir yer çıkmıyo birlikte aç kısmı var oda bir dosya veya başka bişey seçmeme izin vermiyo sadece python3.11(windowed) kısmını gösteriyo altında da visual sutido falan sanırım microsoft store üzerinden indirdim diye hem dizini farklı hemde sorun var sanırım çünkü ben install bat dosyasını çalıştırdığımda bir dizin söylemişti en başında da işte pythonun şu dizinde olduğuna dikkat edin sanırım benimki o dizinde değil diye böyle bir hata ile karşılaştım
başka stealerları araştır mutlaka vardır ben bunu duymuştum diye bunu verdim.

ozturk

20 Tem 2024
117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
yok stealer yememişsindir sen main.py çalıştırdığın için öyledir, githubda açık kaynak yayınladığı şeye niye stealer koysun adam.
hocam bana bitane bulsanız olurmu ilk defa böyle bir dosyayla işim oluyor hangisi doğru bulamıyorum biri çıkıyor 5 mb diğeri çıkıyor 72 mb boş yere virüs de yemek istemiyorum şimdi