Hoşgeldin Misafir

Askere gidiyorum

ofcmedya

ofcmedya

Kendine yaslan.
Kahpe Dünyası
4 Eyl 2024
1,401 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sevgili TürkHacks forumundaki abilerim, kardeşlerim ve dostlarım
Allah’ın izniyle bu ayın 10’unda teslim oluyorum. Acemiliğimi İzmir/Narlıdere’de yapacağım, inşallah. Şimdiden hakkınızı helal edin. Belli bir süre aranızda ve forumda bulunamayacağım.
Selametle.

richard

19 Şub 2023
240 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
birşey içerde Lazım olursa abin haber at hangi il olursan ol yardımcı olmaya çalışırım elbet nevale ihticak görürüz hayırlı teskereler asker mesaj görünce duygulandım geçmiş gittim bir an

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,869 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
MaşaAllah kardeşim sağ salim ferahlıkla rahatlıkla bereketle teskereni alıp gelmeyi nasip etsin Rabbim THS ailesi olarak her zaman buradayız neye ihtiyacın olursa lütfen çekinmeden söyle elimizden geleni ardımıza koymayız evelAllah Cenab-ı Allah yar ve yardımcın olsun bende çok eskiden orada acemiliğimi yaptım tabi narlıderede değil poligonda sonra da gemiye usta olarak geçtim nerden baksan 20 yıl olmuş vay be :) İzmir’n havasına suyuna bir de kızına güven olmaz :) dikkat et soğuğu pistir kalın giyin inşaAllah

15 ay yapmıştık hey gidi günler hey yaşlandık be :)

@ofcmedya

ofcmedya

ofcmedya

Kendine yaslan.
Kahpe Dünyası
4 Eyl 2024
1,401 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
MaşaAllah kardeşim sağ salim ferahlıkla rahatlıkla bereketle teskereni alıp gelmeyi nasip etsin Rabbim THS ailesi olarak her zaman buradayız neye ihtiyacın olursa lütfen çekinmeden söyle elimizden geleni ardımıza koymayız evelAllah Cenab-ı Allah yar ve yardımcın olsun bende çok eskiden orada acemiliğimi yaptım tabi narlıderede değil poligonda sonra da gemiye usta olarak geçtim nerden baksan 20 yıl olmuş vay be :) İzmir’n havasına suyuna bir de kızına güven olmaz :) dikkat et soğuğu pistir kalın giyin inşaAllah

15 ay yapmıştık hey gidi günler hey yaşlandık be :)

@ofcmedya
Güzel tavsiyelerin için sağol abi. Geçen sürede özleyeceğim sizleri selametle🙂