Hoşgeldin Misafir

Askeri Forum Rankları (Rütbe Sistemi)

Dark-Wise

Dark-Wise

Özgür Filistin 🌹Özgür Doğu Türkistan
"Karanlıkta Yolunu Aydınlatan Bir Hilal Vardır"
12 Şub 2022
1,180 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Askeri Forum Rankları bütün işlemleri bana aittir ( Arşivde Kalacağına forumlarda rank olarak kullanılsın.)

Dosya İçeriği: Gif- Png- Psd
Dosya Boyutu: 24,4 Mb

q1fqge6.gif

Son düzenleme:

SiTeM

9 Kas 2017
494 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
eline saglik bu rank sistemi eskiden cok kullanilirdi bir cok forumda ama bana göre böyle rank sistemiyle kendini cok yüksekte görenler oluyordu. kullanilmasi tavsiye etmem

Dark-Wise

Dark-Wise

Özgür Filistin 🌹Özgür Doğu Türkistan
"Karanlıkta Yolunu Aydınlatan Bir Hilal Vardır"
12 Şub 2022
1,180 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Eline sağlık güzel gifler.
Elinize emeğinize sağlık
Saollun Kardeşim
🔛
eline saglik bu rank sistemi eskiden cok kullanilirdi bir cok forumda ama bana göre böyle rank sistemiyle kendini cok yüksekte görenler oluyordu. kullanilmasi tavsiye etmem
Bunu Hack forumu benden istemişti eskiden yapmıştım siteleri kapandı bende öyle kaldı köşede saklı kalacağına belki biri farklı amaçlarda kullanabilir çünkü yüksek çözünürlük halide mevcut dosyada.

SiTeM

9 Kas 2017
494 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Saollun Kardeşim
🔛

Bunu Hack forumu benden istemişti eskiden yapmıştım siteleri kapandı bende öyle kaldı köşede saklı kalacağına belki biri farklı amaçlarda kullanabilir çünkü yüksek çözünürlük halide mevcut dosyada.
evet gördüm gercekten harika begendim ben emegin baya var bunlari birileri calip kendi formunda kullanmaz :)

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Askeri forumlarda rütbeler, kullanıcıların katkı seviyesini ve güvenilirliğini gösterir. Rütbe sistemi belirli aktiviteler, katkı ve süreye göre otomatik ya da manuel olarak güncellenebilir. Kullanıcıların isimlerinin yanında görünür olur, böylece yeni ve deneyimli üyeleri ayırt etmek kolaylaşır. Rütbelerin net ve anlaşılır olması, üyeler arasında motivasyonu artırır.