Hoşgeldin Misafir

Aşkın Üçüncü Hali

Yücel Yıldırım

28 Nis 2019
1,397 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Aşkın üçüncü halini yaşıyorum... --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]O güzel aşk sözcüklerinin yerini yabancı özneler sahiplendi artık. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ben ''o'' oldum sen de ''o''... --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ben ve sen ayrı yazılan iki sözcükten ibaret ve biz olmayı hak eden tüm duygularımı katlettim sayende, bu gece. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Tutuklandım senden yana düşlerimin korkuları tarafından ve ipe gitsem de; alnım açık, vicdanım rahat, bana bunu azmettirenler utansın. Aşkın üçüncü halini yaşıyorum... --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Bendeki tüm sevda ülkelerini işgalsiz bırakmışken tek bir gülümseyişine, --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Sen taş üstünde taş bırakmadın içimin her bir köşesinde. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Dudak payı bırakmadan sunmuştum sevdamı, gönül kadehine. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Korkma alacaklı-verecekli yoktur aşkta, gönlünden ne koparsa hesabıdır sadece. --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Nereye kaçarsam kaçayım kendime yabancılaşıyorum ve kaçtıkça suyun altından baktığım aynada yaşıyorum. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Sağa sola bakmadan yaşamanın verdiği dalgınlık ve vurdumduymazlığın bahanesiyle soyutladım kendimi tüm düşlerimden.--
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]

--
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Vazgeçiyorum vazgeçmesine de düşlemekten değil, düşlerimin düşüncesizliklerinden. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Bütün gudubet şu yastıktaymış gibi homurdanıp duruyorum geceleri. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Gece dedim de; yıldızların Ay'a refakat ettiği sükûnet değil artık benimkisi. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Benim gecem yıldızların Ay'a küs olduğu zifiri bir gökyüzü sadece. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Aşkın üçüncü halini yaşıyorum. --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Bütün imrenilişlerimi yol kenarına bırakarak gömülüyorum duyarsızlıklarımın cehennemine. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ve gitmeden aynalarıma mıhladığın gözlerini almayı unutma, cennetin ne işi var ki başımın ucumda. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ne daha çok buralıyım ne de oralı, bu aralar en çok yapraksız bir ağacın gölgesine sığınmış araflıyım. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Aşkın üçüncü halini yaşıyorum. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Hunharca döküyorum sokak ortalarına mazgal taşıran çırılçıplak hayallerimi. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Pazarlıksız bıraktım önüme çıkan ilk eskiciye; yarattığın ben' deki sana dair hislerimi. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Küskünlüğüme çare bulmak zor; iyisi mi sen bana beni ver, sen seni zaten seni alırsın...--