Hoşgeldin Misafir

ATARI here, selam herkese

Atari

28 Ağu 2024
10 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
herkese selam, rumuzum Atari.

yazılım konusunda bir bilgiye sahip değilim ve sizler gibi bu alanda başarılarım da yok ne yazık ki. ama teknik konuda bilgiliyim ve bilgisayar/ceptelefonu tamiri ve yazılımı ile ilgileniyorum. herhangi bir teknik sorununuz olursa sizlere yardımcı olmak hoşuma gider..

güzel vakitler geçirme dileğiyle, sevgiler

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

yazılım konusunda bir bilgiye sahip değilim ve sizler gibi bu alanda başarılarım da yok ne yazık ki. ama teknik konuda bilgiliyim ve bilgisayar/ceptelefonu tamiri ve yazılımı ile ilgileniyorum. herhangi bir teknik sorununuz olursa sizlere yardımcı olmak hoşuma gider..

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

paranoya

14 Eki 2021
254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Aleyküm Selam Hoşgeldin , hayırlı forumlar .

Atari

28 Ağu 2024
10 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
basit şeyler, root custom rom ve hataları gibi. bilgisayar yazılımı da derken aslında az biraz anlayan insanların yapabileceği türden şeyler. programlar, işletim sistemi hataları dual system falan gibi şeyler.

imei soruyorsan ben yapmıyorum başım ağrımasın diye, bir arkadaşım yapıyor.

Sham

Sham

r00tSHAM
THS
15 Haz 2024
527 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
basit şeyler, root custom rom ve hataları gibi. bilgisayar yazılımı da derken aslında az biraz anlayan insanların yapabileceği türden şeyler. programlar, işletim sistemi hataları dual system falan gibi şeyler.

imei soruyorsan ben yapmıyorum başım ağrımasın diye, bir arkadaşım yapıyor.
Yok imei için sormadım merak ettim acaba IOS sistemlerden falan anlıyor musunuz diye, nadir insanlar anlıyor çünkü.

Atari

28 Ağu 2024
10 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ek olarak tr'nin neresinde olursanız olun, bilgisayar ile alakalı bir sorununuz varsa veya ürün almak isterseniz de yardımcı olabilirim, bir çok noktada arkadaşımız var. işiniz görülür en azından

Zaza Kral

Zaza Kral

“Düşün düşme, düştün düşünme”
Kimsenin Olmadığı Yerde
14 Mar 2024
1,213 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Merhaba, hoş geldin, iyi forumlar.