Hoşgeldin Misafir

Atom bombasına kafa atıyorum

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bunun hakkında yazı yazmayacaktim  ama sabrım son raddesine geldi  adıma haber yapıldı vs beni tehdit edersin anlarım kiralık katil safsatasıni  yayarsin  onu da anlarım ama ailem ile beni tehdit edemezsin  haber yapmışlar okudum güzel bir algı operasyonu o haberi yapan eleman taşaktan  bahsediyor sözde sizler bizi takibe aldircaktiniz  merak ettim bakalım nasıl alıyorlar diye kendisiyle konuştum sonra numarami dağıttı bana da eğlence çıktı milletle deli makara yaptık  sonra CC diyorsunuz falan kurallarımızda bile cc yasak iken bu nasıl bir karalama kampanyası by_umut diye deli sikine  tutunur gibi tutunuyorsunuz bana ne o lale nin yaptığından sizler web site yi hackleyince  hacker oluyorsunuz da biz mahalle yi hacklerken  lamer mi oluyoruz sonra bizi sikayet  etmişsiniz okey dik duran adamı kimse sevmez zaten okuduktan  sonra karakola gittim teslim oldum adamlar siktir le kovaladı hep yaptınız boş muhhabet o anarchosa  mi nedir ona diyorum ki tüm belgelerini paylaş ona da yeltenmiyor çünki elinde birşey yok tek yaptıklari  silemedikleri için karalamak