Bunun hakkında yazı yazmayacaktim ama sabrım son raddesine geldi adıma haber yapıldı vs beni tehdit edersin anlarım kiralık katil safsatasıni yayarsin onu da anlarım ama ailem ile beni tehdit edemezsin haber yapmışlar okudum güzel bir algı operasyonu o haberi yapan eleman taşaktan bahsediyor sözde sizler bizi takibe aldircaktiniz merak ettim bakalım nasıl alıyorlar diye kendisiyle konuştum sonra numarami dağıttı bana da eğlence çıktı milletle deli makara yaptık sonra CC diyorsunuz falan kurallarımızda bile cc yasak iken bu nasıl bir karalama kampanyası by_umut diye deli sikine tutunur gibi tutunuyorsunuz bana ne o lale nin yaptığından sizler web site yi hackleyince hacker oluyorsunuz da biz mahalle yi hacklerken lamer mi oluyoruz sonra bizi sikayet etmişsiniz okey dik duran adamı kimse sevmez zaten okuduktan sonra karakola gittim teslim oldum adamlar siktir le kovaladı hep yaptınız boş muhhabet o anarchosa mi nedir ona diyorum ki tüm belgelerini paylaş ona da yeltenmiyor çünki elinde birşey yok tek yaptıklari silemedikleri için karalamak