Hoşgeldin Misafir

Atsız'ın Irkçılığı

LikeForYou

26 Eyl 2017
728 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Büyük Türkçü, gök bilge Hüseyin Nihal Atsız'ın ırkçılığı nedir? Bugün sokakta gördüğün birine sorsan Atsız için 'ırkçı' 'ırkçı' nidaları atar. Tamam peki öyle de bir tane kitabını okudun mu Atsız Ata'nın? 

Kabul Atsız ırkçıdır. Ama normal ırkçılardan bir farkı. Mesela:

Atsız yahudileri gaz odalarına göndermemiştir, gönderin de dememiştir.
Atsız ermenilerden intikam almak için.Hamile ermeni kadınların karnını yarmamıştır. Yarın da dememiştir.
Atsız boşnak milletini ortadan kaldırmak için boşnak erkeklerini öldürüp, boşnak kadınlarına tecavüz de etmemiştir. Edin de dememiştir.
Atsız ustaşe veya çetnik adıyla birlikler kurup sivilleri katletmemitir. Katledin de dememiştir.

Onun ırkçılığı yalnızca kendi milletini yükseltmek için idi. Türk ırkını Türklerin yönetmesi gerektiğini. Hem kan hem de mefkure itibariyle Türk olmayan yöneticilerin bu ülkenin zararına olduğunu söylemesi suç muydu? Görmüyor muyuz şimdi Türk olmayan yöneticilerin bize zararlarını. 

Atsız insanların kafatasını ölçermiş sonra kendininkinide ölçmüş Türk çıkmamış (!). Gibi cahilce laflara kanmayı bırakıp Atsız'ın bir kitabını okuyun. Cahilce karalama yapmak politikacıların işi sizin değil.

Tanrı Türk'ü korusun!
 

Ögeday Han

7 Eki 2017
5 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Türkçülük ırkçılık ise evet bende ırkçıyim, günümüz Türkiyesi de kaç kişi kaldı , vatanını bayrağını düşünen kaç siyasetçi var, millet cebini doldurma peşinde ,

Bir zamanlar bir atsız varmış.....