Hoşgeldin Misafir

Auto Shell Uploader - 0day 2022 ! Binlerce Shell Kas

Marsupilami

16 Kas 2020
305 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
rcr2abe.png

Yeni nesil bir çok exploitin bulunduğu tool satışta.Onbinlerce sitelerde bulunan zafiyetlerin exploitleri bir araya toplanarak "auto shell uploader" tool ile çayınızı alıp pc başında oturup dakikalar  içinde 100lerce siteye shell upload etmenin tadını çıkarın.

i6ikfo3.jpg

Yazılım 250TL'dir.Pahalı diyenler için toolu yabancılara 50 dolara satıp 2 katı kazanabilirim ama forumda yarı fiyatına satıyorum.Pahalı değil yani

-------OKU------

Arkadaşlar lütfen bilmeyenler gelip toolu satın aldıktan sonra 3 5 siteyi taratıp bu shell upload etmiyo yok index atmıyo bozuk bu falan diyip parasını geri istemeye çalışcaklar şimdiden konudan ayrılabilir.Bilen birileri özellikle satın almak isterse yardım ederek vereceğim. Tool ile binlerce shell kasabilirsiniz.!!

Toolu satın alanlara 5 adet shell vericem yanında (.com,.net.edu.gov)

77nug5j.png
İletişim pm olarak veya skypedan yazabilirsiniz.

BIBIL

2 Nis 2022
7 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
rcr2abe.png

Yeni nesil bir çok exploitin bulunduğu tool satışta.Onbinlerce sitelerde bulunan zafiyetlerin exploitleri bir araya toplanarak "auto shell uploader" tool ile çayınızı alıp pc başında oturup dakikalar içinde 100lerce siteye shell upload etmenin tadını çıkarın.

i6ikfo3.jpg

Yazılım 250TL'dir.Pahalı diyenler için toolu yabancılara 50 dolara satıp 2 katı kazanabilirim ama forumda yarı fiyatına satıyorum.Pahalı değil yani

-------OKU------

Arkadaşlar lütfen bilmeyenler gelip toolu satın aldıktan sonra 3 5 siteyi taratıp bu shell upload etmiyo yok index atmıyo bozuk bu falan diyip parasını geri istemeye çalışcaklar şimdiden konudan ayrılabilir.Bilen birileri özellikle satın almak isterse yardım ederek vereceğim. Tool ile binlerce shell kasabilirsiniz.!!

Toolu satın alanlara 5 adet shell vericem yanında (.com,.net.edu.gov)

77nug5j.png

İletişim pm olarak veya skypedan yazabilirsiniz.

Fox RSF editlenerek hacker olunuyor mu :D