Hoşgeldin Misafir

Aylık 18.99 TL Limitsiz Reseller

bogahost

10 Şub 2019
10 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
---

ÜRÜN HAKKINDA;

• Hizmet fiyatı içerisine KDV DAHİL'dir.
  • Ürün resmi fiyatı 32.00 TL olarak belirlenmiştir. Konu üzerinde belirtilen tutar için yukarıda yer alan "reseller4firsat" kupon kodunu sadece aylık sipariş verdiğinizde kullanarak yararlanabilirsiniz.
  • Hizmetlerimiz Bursa / DGN lokasyon üzerinde yer alan kendimize ait ayrılmış alanda yer almaktadır.
  • Türkiye lokasyonlu hizmetlerimizde T.C. yasalarına aykırı içerik barındırılması yasaktır.
  • Kredi kartı ile yapacağınız ödemelerde hizmetiniz anında teslim edilecek olup Havale/EFT ile yapılan ödemelerle destek talebi ile bildirilmesi sonrası, kontrol edilerek aktif edilmektedir.

BOGAHOST İLETİŞİM BİLGİLERİ;
Website : https://bogahost.com.tr (Canlı destek sistemimiz 10:00 - 03.00 saatleri arasında)
Vergi Numarası: 976 068 9772
Vergi Dairesi: Güngören VD
Marka Tescil Dosya No:2018/71776

Moderatör tarafında düzenlendi:

bogahost

10 Şub 2019
10 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Codex' Alıntı:
İyi Satışlar..

Teşekkür ederim.

Server63' Alıntı:
bogahost' Alıntı:
Server63' Alıntı:
Daha Önce Sizden Hizmet Aldığıma Alacağıma Bin Pişman Olmuştum...

sorun neydi açıklarmısınız.

Sorun hergün Sunucu Gitmesi, Sorun Yedek Alamamanız, Sorun Sorun Sorun...

bahsi geçen dönemde radoreden kaynaklı problemler yaşanıyordu şuan durumumuz stabil dgn taraflı barınıyoruz 4 k ssd diskin raid 5 ile 1 k sını kullanıp 3 k yedeğe ayırdık haftada 2 yedekleme yapıyoruz problem yaşanması gibi bir olanağı ortadan kaldırdık.

Server63

23 Ara 2017
179 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bogahost' Alıntı:
bahsi geçen dönemde radoreden kaynaklı problemler yaşanıyordu şuan durumumuz stabil dgn taraflı barınıyoruz 4 k ssd diskin raid 5 ile 1 k sını kullanıp 3 k yedeğe ayırdık haftada 2 yedekleme yapıyoruz problem yaşanması gibi bir olanağı ortadan kaldırdık.

Doğrudur Hayrlı Olsun Ama Ben çok Çektim Oyüzden Size İyi Satışlar. Benden Uzak :)

bogahost

10 Şub 2019
10 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Server63' Alıntı:
bogahost' Alıntı:

Doğrudur Hayrlı Olsun Ama Ben çok Çektim Oyüzden Size İyi Satışlar. Benden Uzak :)

peki umarım ilerde fikirlerinizi değiştirebilecek işler yaparız.

UnmoveD

23 Ocak 2018
76 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İşin kötü tarafi insanlarin hack sitesinden host almasi biraz tedirginlik yaratiyor tahminimce bence buna bir düzen getirilmesi lazim yer saglayici olsun ne bileyim vergi numarasi falan gibi yanlissam duzeltin