Hoşgeldin Misafir

Aylık 180$'a kadar kripto veya nakit kazan. (pasif gelir)

loxime3

9 Şub 2022
1 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
c5rfqka.png

Pasif gelir güzeldir.​

Pasif gelir, kazanmak ve sürdürmek için çok az çaba gerektiren gelire denir.​

Okul okurken internette para kazanmanın en iyi yollarından birini bulmuştum. Siz internette gezinirken reklam gösteren bir eklenti eklemekti. Sistem işliyordu. Yine durmadım otomatik bir tıklama programı indirdim ve araç çubuğu bizim tıklama yaptığımızı sanarak para ödemeye devam etti.​

Mükemmeldi.​

O günler çoktan geçti, o günler internetin vahşi günleriydi. Ancak son zamanlarda tam olarak bu olmasada ona yakın bir şey öğrendim "Honeygain".​

4te3nf3.png

Honeygain, açıldığında, kullanılmayan internetiniz için ödeme almanızı sağlayan bir uygulamadır.

Kısacası size kullanmadığınız internet için ödeme yapan bir programdır. Kimse internetinin hepsini kullanmıyorki ? Mining felan yapmıyorsanız tabi.

Şuan bütün platformlarda hizmet vermekte.​

oqsazy5.png

Doğal olarak, düşündüğünüzde bu kadar kolay para kazanmak normal olamaz değil mi ?

Hemen internetiniz kullanılmasının size zararı olur mu ? Ondan bahsedeyim. Kendi deneyimlerime göre 3mbps yukarısındaki herhangi bir internette ping veya kota aşımı problemi yaşatmıyor.(Tek bir HoneyGain windows uygulaması günde ortalama 2-3GB harcamaktadır.) Hayır! miningte yapmıyor sadece 40-50mb ram kullanıyor.

Zararından bahsettin ama ne için internetimizi istiyorlar diye aklınızda soru işareti varsa onuda yanıtlayayım hemen. SEO ve site istatistikleri, marka koruması, reklam doğrulama, uygulama testi, içerik dağıtım ağı, fiyat karşılaştırması gibi tamamen katı olarak korunan hizmetlerde kullanılmaktadır.

Sadece internet hızınız vb. kullanıcı bilgileri toplanıyor. Mobil uygulaması saçma sapan izinler istemiyor.

db8ptpg.png

Nasıl kazanırım ? Ne kadar kazanırım ? Nasıl ödeme alırım ?

Kazanmadan önce nasıl parayı alacağız ona gelelim. Şuan Türkiyeden aktif olarak bitcoin (20$ dolar minimum) veya JMPT(kripto para) üzerinden anlık olarak kazandığınızı çekebilirsiniz. Evet 10 cent olsa bile.

Adım adım nasıl kazanacağız ona gelelim.

1-) Öncelikle sitemize HoneyGain(TIKLA) bu adres üzerinden giriş yapalım.(Dikkat! referans linki paylaştım ama sizin için iyi bir durum. Verdiğim linkten üye olmanız durumda kazancınız 5 dolar ile başlıyor ve %10 yüksek kazanç sağlıyor. JMPT ile %50'ye kadar çıkıyor.) ve üyelik işlemimizi gerçekleştirelim.
2-) Sonrasında ister honeygain(min 20$dolar) modunda isterse jumptask(anlık ödeme) modundan birini seçelim.
3-) Kullandığımız cihazlara indirip giriş yapalım. Unutmayın bir internet üzerinden sadece 2 cihaz çalışabilir.
4-) Sistemden aktif cihazları görüntüleyip çalıştıklarından emin olun.
5-) 2 cihaz günde yaklaşık 5GB veri gönderirse aylık 45$ gibi bir gelire sahip olursunuz. Tabi siz 2 cihaz değil 10 cihaz ile bağlanırsanız 180$ gibi bir gelire ulaşabilirsiniz.​

8digswg.png

Bu bölüm turkhacks.com için özel olarak tarafımca hazırlanmıştır. Size birkaç taktik vereceğim.​

Öncelikle ödeme yaptığının kanıtı olması için size JMPT tokenin binance smart chain ağında yaptığı transferlerin görüntüsünü atacağım. TIKLA

Görüldüğü üzere tam 68 bin kişi ödeme almış.​

Sanal bilgisayarı gizlemeyi biliyorsanız oradan da çalıştırabilirsiniz. VDS üzerinden denemeyin banlanırsınız. Her 6 saatten bir modemi resleyerek hızı katlayabilirsiniz.​

Okuduğunuz için teşekkür ederim sağlıcakla kalın :)