Hoşgeldin Misafir

Ayyıldız Tim Hakkındaki Bazı Gerçekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kasposa

30 Eyl 2018
251 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kendilerini ülkede ve dünyada en iyi olarak tanıtan, uzun bir süredir adamakıllı sitelere index dahi basmamış olan, twitterde buldukları bir açıkla canları sıkıldığında ve gücleri yettiğinde gövde gösterisi şeklinde hackerlik yapan, çocukların hayali, her gün ekiplerine alım yaptıklarını söyleyen, insanları maşa olarak kullanıp bazı gençleri hapse attıran, şantajda üzerine olmayan ve başında hiçbir işe yaramadığı yalanını söyleyen Telli Bey'in yönettiği bir web site kullanıcı ekibi.

Şimdi haklarını da yememek lazım içlerinde düzgün hackerler de var. 

Ufak bir site haritası çalışmamda "sunucuların Ankarada" olduğunu, siteyi dahi kendilerinin yazmadığını, bir de Cüneyt AYYILDIZ adlı bir adamı gördüm. Almanya üzerinde de sunucuları bulunmasına rağmen Ankara üzerinden yönetiliyor site. Telli de Ankarada yaşadığına göre aktif bir forum kullanıcısı ve site yetkilisi. Kurduğum mantığa göre bağlantı Almanyadan gelip Ankaradan yayılıyor. 

Siteyi kendileri değil cloudflare koruyor.

(Sunucu Ankara Yenimahallede)

Ft3x

3 Ara 2018
522 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ayyildiz timi sevmem ama bosver boyle konu acmana gerek yok herkes onlarin gercek yuzunu biliyor sadece neden twitter hackledikleri belli bi aciktan dolayi hesap dusuruyorlar sadece oyle

Ft3x

3 Ara 2018
522 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kasposa' Alıntı:
Ben biraz geç tanıdım hala yanlış tanıyan kalmasın diye açtım.

zamanında onların içinde bulundum , sene 2015'di Forumda Sadece torpil var üslüb yok saygı yok adminleri ağzı doğru değil adminler velet zaten ::) ama boşverin onların +12 kitlesi var aman siteyi hacklerler

By_AgeNT

27 Kas 2018
94 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Şimdi ilk öncelikle derdinizi tasanızı bir kenara bırakın ay yıldız TÜRK bayrağına ait bir sembol ayyıldız time ne derseniz deyin malyıldız gibi bir tabir gereksiz ve mantıksız iyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...