Hoşgeldin Misafir

Ayyıldız Timin Şerefsizleri Kız Çocuğu Kaçırdı!

editoor

19 Eki 2017
312 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herşey Beklenıyor Dıyorsunuzda Başka Haber Vs Duymadım Seyle İlgili sosyal Ortam Konularına Vs Inanma Yapmam Gerçegi Resmi Emineyet Adelet Bakanlıgı Açıklama Yapar Tum Kamu Oyuna Inalır Olur.

editoor

19 Eki 2017
312 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Benden TAvsiye Bu KOnuların Acılması SUan Geregıyle Bu Formun Daha Kotu Hale Mıllete Maksara Ettırıyorsunuz Baska Hersey Bu Haber Konusu Acan Gormedım.

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,064 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
beyler boş boş konuşup banlatmayın kendinizi burası turkhacks başka timlerde olan şeyler burda tartışılmaz isteyen sadece olayı, haberi yayınlar o kadar boş muhabbetle forumu kirletmeyin

Slayer49

1 Kas 2017
1,073 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Stalk Miyav' Alıntı:
Slayer49' Alıntı:
Yaşça küçük birisi gelip forumda gelmiş ayt savunması yapıyor garip.
aynen kanka yaşça küçük discord ver göstereyim yaşımı.

üstüne alındı isen farkındasın ve bu kadar uğraşmana gerek yok bu tarz şeyler için olgun bir insan olsa idin bana bu teklifte bulunmak yerine daha düzgün bir şekilde ifade edebilirdin ergenlik bitmedi galiba ellere asılmaya devam pp'den zaten durumun anlaşılıyor. bence daha fazla bu konuda tartışmaya girme sonuç belli ve burası ayt toplumunu sevmeyen birisi ekstra ayt üzerinde anonymous savunması yaparsan daha isimlerini bile yazamadan sana ban atarlar :D
isimlerini dai bilmedikleri grubu hackledikleri dava boş dava :D
bu piyasayı bilen herkes ayt'nin hiç bir şey olmadığını ve çocuklarla dolu bir forum olduğunu biliyor bu camida topysun daha ama öğrenmek istiyorsan işte tam yerindesin. burada piyasanın iyilerin burada tabi bu tartışma sonrası forumda kalıp kalmamak senin tercihin :)
iyi günler dilerim

Stalk Miyav

6 Ağu 2019
76 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Slayer49' Alıntı:
Stalk Miyav' Alıntı:
Slayer49' Alıntı:

üstüne alındı isen farkındasın ve bu kadar uğraşmana gerek yok bu tarz şeyler için olgun bir insan olsa idin bana bu teklifte bulunmak yerine daha düzgün bir şekilde ifade edebilirdin ergenlik bitmedi galiba ellere asılmaya devam pp'den zaten durumun anlaşılıyor. bence daha fazla bu konuda tartışmaya girme sonuç belli ve burası ayt toplumunu sevmeyen birisi ekstra ayt üzerinde anonymous savunması yaparsan daha isimlerini bile yazamadan sana ban atarlar :D
bu piyasayı bilen herkes ayt'nin hiç bir şey olmadığını ve çocuklarla dolu bir forum olduğunu biliyor bu camida topysun daha ama öğrenmek istiyorsan işte tam yerindesin. burada piyasanın iyilerin burada tabi bu tartışma sonrası forumda kalıp kalmamak senin tercihin :)
iyi günler dilerim

ah ah daha discord veremiyorsun ne boş yapıyorsun Xd

Slayer49

1 Kas 2017
1,073 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Stalk Miyav' Alıntı:
Slayer49' Alıntı:
Stalk Miyav' Alıntı:
Slayer49' Alıntı:

iyi günler dilerim

ah ah daha discord veremiyorsun ne boş yapıyorsun Xd

büyüklerin ile konuşmayı öğrenmez isen böyle siktir edilirsin evlat ;)

DaviL1

7 Eyl 2019
1 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL bu arkadaşla konuşun iyice benim videomu bana sormadan nasıl yayınlar ben gökhan ışık o video hataylee 2 güne kadar silinmediği taktirde seni savcılığa verecem şile cumhuriyet başsavcılıgına gidecegim pazartesiye kadar süren var kardeş hem benim ailemi riske atıyorsun hemde beni riske koyuyorsun Tüm adminlerin dikkatine şahsıma ait video kaldırılmazsa bu arkadaşı banlayın yoksa sizde zor durumda kalacaksınız Deepimpact Kardeşime Saygılar Sevgiler