Merhaba arkadaşlar günlük olarak paylaşmaya çalışacağım şu anlık bunlar var elimde katılım tarihleri ile birlikte bu arada direk mail değiştirebiliyorsunuz Devamı gelecek
|
Devamı gelecekişte şimdi merak ettim
Bunlar vakti zamanında anonymous'u hacledik demişlerdi daha sonrasında bunların sahte bir site açık öyle bıraktılarını öğrenildiDevamı gelecek
şu an aktif sitelerinde test ettim çoğu hala giriyor bu paylaştıklarımı ben test ettim paylaştımBunlar vakti zamanında anonymous'u hacledik demişlerdi daha sonrasında bunların sahte bir site açık öyle bıraktılarını öğrenildi![]()
![]()
ayyıldız hakkında detaylı çok bişey bilmiyorum ama bildiğim Tr de en iyiler gerçekler THT de Türk Hack Team da,adamalrda ankared tim diye bir yapılanma var 2023 de İsveç,yanılmıyorsam birde venezuelle ve bikaç ülkenin daha devlet sitelerine bazılarının merkez bankasına saldırmışlardı büyük çapta ki onlar sürekli yapıyorlar sanrıım ,hatta bikaç hafta önce birisi Pkk nın haberlerini yapan bir site vardı baya ünlü o siteyi 1 saat kapalı tuttu çok ağır DDos yapmıştı,haber kanalları küçük bi kanal değil bizim trt gibi kaliteli yapmışlarBunlar vakti zamanında anonymous'u hacledik demişlerdi daha sonrasında bunların sahte bir site açık öyle bıraktılarını öğrenildi![]()
![]()
Yararlı, eline sağlık.Merhaba arkadaşlar günlük olarak paylaşmaya çalışacağım şu anlık bunlar var elimde katılım tarihleri ile birlikte bu arada direk mail değiştirebiliyorsunuz Devamı gelecek
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
THT ye bir bak istersen şimdi hepsi panelci ve saygısız insanlarla kaynıyor ve belli ki cyber warriorun namını duymadınayyıldız hakkında detaylı çok bişey bilmiyorum ama bildiğim Tr de en iyiler gerçekler THT de Türk Hack Team da,adamalrda ankared tim diye bir yapılanma var 2023 de İsveç,yanılmıyorsam birde venezuelle ve bikaç ülkenin daha devlet sitelerine bazılarının merkez bankasına saldırmışlardı büyük çapta ki onlar sürekli yapıyorlar sanrıım ,hatta bikaç hafta önce birisi Pkk nın haberlerini yapan bir site vardı baya ünlü o siteyi 1 saat kapalı tuttu çok ağır DDos yapmıştı,haber kanalları küçük bi kanal değil bizim trt gibi kaliteli yapmışlar
Bakalım Forum Çöp
Eline sağlıkMerhaba arkadaşlar günlük olarak paylaşmaya çalışacağım şu anlık bunlar var elimde katılım tarihleri ile birlikte bu arada direk mail değiştirebiliyorsunuz Devamı gelecek
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Kardeşim yok öyle bişey şimdi kıskandığımızı falan zannedebilirsin belki ama hepsi hikaye hatta en son Twitter’da kendilerini rezil ettiler kendilerine ait siteler açıp hackledik dediler mossad ajanlarının bilgilerini aldık dediler ama çok daha önce başka bir platformda zaten paylaşılan içerikti..ayyıldız hakkında detaylı çok bişey bilmiyorum ama bildiğim Tr de en iyiler gerçekler THT de Türk Hack Team da,adamalrda ankared tim diye bir yapılanma var 2023 de İsveç,yanılmıyorsam birde venezuelle ve bikaç ülkenin daha devlet sitelerine bazılarının merkez bankasına saldırmışlardı büyük çapta ki onlar sürekli yapıyorlar sanrıım ,hatta bikaç hafta önce birisi Pkk nın haberlerini yapan bir site vardı baya ünlü o siteyi 1 saat kapalı tuttu çok ağır DDos yapmıştı,haber kanalları küçük bi kanal değil bizim trt gibi kaliteli yapmışlar
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hocam hatırlıyorum da onlardan birine benim bir arkadaşım ulaşmıştı zamanında işte bir hesap filan var hacklemek lazım diye arkadaşımdan o zamanın parasi 3bin aldılar sonra çocuğa tekmeyi koydularKardeşim yok öyle bişey şimdi kıskandığımızı falan zannedebilirsin belki ama hepsi hikaye hatta en son Twitter’da kendilerini rezil ettiler kendilerine ait siteler açıp hackledik dediler mossad ajanlarının bilgilerini aldık dediler ama çok daha önce başka bir platformda zaten paylaşılan içerikti..
Yani anlayacağın ay yıldız ismine Halel getirmekten başka bir işe yaramadılar ve milleti sömürüp parasını çarptılar…
Ya sorma VAllahi yemin olsun şayet adam gibi bir şeyler yapmış olsaydılar ilk başta biz tebrik ederdik neden köstek olalım ki biz öyle insanlar değiliz ancak bizim yaptıklarımız ortada biz sosyal medyada yaptıklarımızı reklam olarak paylaşan kişiler değiliz timlerimiz bu yüzden var yani övünmek veya pirim yapmak için bir şeyler yapmayız çokta önemli değilHocam hatırlıyorum da onlardan birine benim bir arkadaşım ulaşmıştı zamanında işte bir hesap filan var hacklemek lazım diye arkadaşımdan o zamanın parasi 3bin aldılar sonra çocuğa tekmeyi koydular![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Derin devlet olmak bunu gerektirir o zaman çöp çatan vatan hainleri gibi olurduk iyiki THSYa sorma VAllahi yemin olsun şayet adam gibi bir şeyler yapmış olsaydılar ilk başta biz tebrik ederdik neden köstek olalım ki biz öyle insanlar değiliz ancak bizim yaptıklarımız ortada biz sosyal medyada yaptıklarımızı reklam olarak paylaşan kişiler değiliz timlerimiz bu yüzden var yani övünmek veya pirim yapmak için bir şeyler yapmayız çokta önemli değil![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hocam sen hatırlarsın bunların bir generali vardıAyyıldız adını kullanan sahtekar fetöcü vatan haini lamer sürüsü
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Eğer düşündüğüm kişiyse arkadaşa engel atanda oydu sanırımHocam sen hatırlarsın bunların bir generali vardı![]()
Ya salak salak adamlar bir baltaya sap olamamışlar yetmedi bir de kitap çıkardılarEğer düşündüğüm kişiyse arkadaşa engel atanda oydu sanırım![]()