Hoşgeldin Misafir

Ayyıldıztim Hesap Mail ve şifre 2026

emmi27

22 Tem 2026
1 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bunlar vakti zamanında anonymous'u hacledik demişlerdi daha sonrasında bunların sahte bir site açık öyle bıraktılarını öğrenildi 😂 😂
ayyıldız hakkında detaylı çok bişey bilmiyorum ama bildiğim Tr de en iyiler gerçekler THT de Türk Hack Team da,adamalrda ankared tim diye bir yapılanma var 2023 de İsveç,yanılmıyorsam birde venezuelle ve bikaç ülkenin daha devlet sitelerine bazılarının merkez bankasına saldırmışlardı büyük çapta ki onlar sürekli yapıyorlar sanrıım ,hatta bikaç hafta önce birisi Pkk nın haberlerini yapan bir site vardı baya ünlü o siteyi 1 saat kapalı tuttu çok ağır DDos yapmıştı,haber kanalları küçük bi kanal değil bizim trt gibi kaliteli yapmışlar

CW-ommah

17 Ocak 2022
906 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ayyıldız hakkında detaylı çok bişey bilmiyorum ama bildiğim Tr de en iyiler gerçekler THT de Türk Hack Team da,adamalrda ankared tim diye bir yapılanma var 2023 de İsveç,yanılmıyorsam birde venezuelle ve bikaç ülkenin daha devlet sitelerine bazılarının merkez bankasına saldırmışlardı büyük çapta ki onlar sürekli yapıyorlar sanrıım ,hatta bikaç hafta önce birisi Pkk nın haberlerini yapan bir site vardı baya ünlü o siteyi 1 saat kapalı tuttu çok ağır DDos yapmıştı,haber kanalları küçük bi kanal değil bizim trt gibi kaliteli yapmışlar
THT ye bir bak istersen şimdi hepsi panelci ve saygısız insanlarla kaynıyor ve belli ki cyber warriorun namını duymadın :)

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,874 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar günlük olarak paylaşmaya çalışacağım şu anlık bunlar var elimde katılım tarihleri ile birlikte bu arada direk mail değiştirebiliyorsunuz Devamı gelecek

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Eline sağlık

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,874 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kardeşim yok öyle bişey şimdi kıskandığımızı falan zannedebilirsin belki ama hepsi hikaye hatta en son Twitter’da kendilerini rezil ettiler kendilerine ait siteler açıp hackledik dediler mossad ajanlarının bilgilerini aldık dediler ama çok daha önce başka bir platformda zaten paylaşılan içerikti..

Yani anlayacağın ay yıldız ismine Halel getirmekten başka bir işe yaramadılar ve milleti sömürüp parasını çarptılar…

müminbiri

müminbiri

Ne kadar sessiz olursan, o kadar çok işitebilirsin
13 Ağu 2025
1,331 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kardeşim yok öyle bişey şimdi kıskandığımızı falan zannedebilirsin belki ama hepsi hikaye hatta en son Twitter’da kendilerini rezil ettiler kendilerine ait siteler açıp hackledik dediler mossad ajanlarının bilgilerini aldık dediler ama çok daha önce başka bir platformda zaten paylaşılan içerikti..

Yani anlayacağın ay yıldız ismine Halel getirmekten başka bir işe yaramadılar ve milleti sömürüp parasını çarptılar…
Hocam hatırlıyorum da onlardan birine benim bir arkadaşım ulaşmıştı zamanında işte bir hesap filan var hacklemek lazım diye arkadaşımdan o zamanın parasi 3bin aldılar sonra çocuğa tekmeyi koydular 🤣

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,874 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam hatırlıyorum da onlardan birine benim bir arkadaşım ulaşmıştı zamanında işte bir hesap filan var hacklemek lazım diye arkadaşımdan o zamanın parasi 3bin aldılar sonra çocuğa tekmeyi koydular 🤣
Ya sorma VAllahi yemin olsun şayet adam gibi bir şeyler yapmış olsaydılar ilk başta biz tebrik ederdik neden köstek olalım ki biz öyle insanlar değiliz ancak bizim yaptıklarımız ortada biz sosyal medyada yaptıklarımızı reklam olarak paylaşan kişiler değiliz timlerimiz bu yüzden var yani övünmek veya pirim yapmak için bir şeyler yapmayız çokta önemli değil :)

müminbiri

müminbiri

13 Ağu 2025
1,331 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Siteye bir tane kullanıcı hesabıyla girdim bu konudaki arkadaşın yazdığı bom boş tam sızılıp sonra İndex atacaksın Türk hacks ibret diye şeytan damarimla oynuyor sonra üzülüyorum bunlara. 🤣

müminbiri

müminbiri

13 Ağu 2025
1,331 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ya sorma VAllahi yemin olsun şayet adam gibi bir şeyler yapmış olsaydılar ilk başta biz tebrik ederdik neden köstek olalım ki biz öyle insanlar değiliz ancak bizim yaptıklarımız ortada biz sosyal medyada yaptıklarımızı reklam olarak paylaşan kişiler değiliz timlerimiz bu yüzden var yani övünmek veya pirim yapmak için bir şeyler yapmayız çokta önemli değil :)
Derin devlet olmak bunu gerektirir o zaman çöp çatan vatan hainleri gibi olurduk iyiki THS 🫡