Azorult windows işletim sistemli bilgisayarlardan stealler şeklinde cookies ve id pw çeker ve sunucuya import eder bunu botnet olarak da kullanabilirsiniz özellikleri mevcuttur fud yaparsanız daha sağlıklı olur arge çalışması veya geliştirme olarakta kullanılabilir.
Exe to pdf olayını google da çok aratmanıza gerek yok eğer kali bilginiz yok ise bu yazılımı indirmek için bile google da arattığınızda kişiler builderi exe şeklinde kendi ratlarını builder şeklinde zipliyorlar ben direk rus arkadaşımdan rica ile aldım, genede uzak masaüstünde çalıştırmanızı tavsiye ederim. Gene de rat işi olduğu için kendi bilgisayarınızda denemeyin.
Exe to pdf veya exe to jpg gelecek olursak dosya adını değiştir yapınız windowsta
Burada gösterdiğim gibi exeyi pdf vs yapabilirsiniz başa gelir exe kelimesi ona göre sm yapabilirsiniz kafanıza göre değiştirebilirsiniz.
Dediğim gibi .exe olduğu için uzak masaüstünde açmanızı tavsiye ederim. php dosyaları ve panelde içerisinde olduğu için kendiniz de builder yapabilirsiniz eğer php bilginiz yok ise amazon aws veya azure den ücretsiz vds (uzak masaüstü) alıp builder ile yapabilirsiniz port vs istemez zaten hack üzerine olduğu için kendi pc niz yerine uzak masaüstünde çalışmanız sizin iyiliğinize olacaktır:
indirme link:
UZAK MASAÜSTÜNE İNDİRİN KENDİ PC NİZE BÖYLE ŞEYLER İNDİRİP KURMAYIN!
İYİ FORUMLAR DİLERİM.