BelalıCivciv🐣
- 27 Kas 2021
- 108 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Unity de oyun yapmak için programlama dili bilmek şart mı çünkü bir yerde okumuştum ve gerek yok yazmışlardı. Ama eğer şart ise hangisini öğrenmeliyim yapabilmek için.
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Marsupilami' Alıntı:C öğren C# başla daha kolay
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Soner' Alıntı:Programlama olmalı
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
reisci' Alıntı:BTK akedemiye gir güzel kardeşim orada uzmanlardan kaliteli eğitim alırsın hem ücretsiz hem de sertifika veriliyor. İş yok diyen vatan hainlerinin de girip kendini geliştirmesi dileğiyle!!!
Aktiflik
Seviye
Deneyim
reisci' Alıntı:BTK akedemiye gir güzel kardeşim orada uzmanlardan kaliteli eğitim alırsın hem ücretsiz hem de sertifika veriliyor. İş yok diyen vatan hainlerinin de girip kendini geliştirmesi dileğiyle!!!
Marsupilami' Alıntı:reisci' Alıntı:BTK akedemiye gir güzel kardeşim orada uzmanlardan kaliteli eğitim alırsın hem ücretsiz hem de sertifika veriliyor. İş yok diyen vatan hainlerinin de girip kendini geliştirmesi dileğiyle!!!
senin rte olma olasılığın kaç reisci :huh:
Aktiflik
Seviye
Deneyim
NasyoneL' Alıntı:Doğrudan gerekmese bile öğren faydasını görürsün mutlaka
Aktiflik
Seviye
Deneyim
NasyoneL' Alıntı:Kolay gelsin o zaman