|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merhaba Arkadaşlar bana bal sitesi için seolu sorunsuz bir script var mı varsa paylasirsa sevinirim sadece bal
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Sesli güldürdünbal sitesi diye script mi olur al birini editle işte bir sürü özelleştirilebilir çok yönlü sc var forum ' da
hemen geliyor bal scripti v3.5Sesli güldürdünyaz hemen bi bal scripti
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Her kör satıcının kör alıcısı vardır diye boşa dememişler kankahemen geliyor bal scripti v3.5![]()
Aynen öyle bro , bal scriptini de gördüm ya gözüm açık gitmez artık.Her kör satıcının kör alıcısı vardır diye boşa dememişler kanka
Aktiflik
Seviye
Deneyim
1 değil 2 değil 5 değil 10 kilo bal 100 TLŞaka gibiarmut piş ağzıma düş bal scripti varmı hazır bu kadarda kolaycılık olmaz ondan sonra webciyim abi diye dolaşıyorlar
![]()
1 değil 2 değil 5 değil 10 kilo bal 100 TL
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Glikoz şurubuBen 2 kavanoz alayım abi ama boş olmasın![]()
evet evet , biz alay etmiyoruz yanlış anlamasın sadece bal scripti diye istekte bulununca şaşırdıkGlikoz şurubuŞimdi arkadaş kendisi ile alay ediyoruz sanmasın sadece hayatımda böyle bi script duymadım görmedim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Herhangi bir e-ticaret scripti kurarak satış sitesi yapabilirsinizöncelikle hepinize ayrı ayrı tsk bir arkadasın elinde bal cok arkadaş bir site olsun demiş adam domain hosting almış malum adam satamaği için durumu yokmuş elinde toplancıya ucuz verecegıne internet sayfaya atarım mıllet alsın yesin demış ne olmus bır sürü ayrıca bır sürü bal sitesi var
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Bunu öneririm https://www.turkhacks.com/konu/sayim-gate-turkhacks-ozel.152053/wordpress kuruyorum lakın bu temalar ücretsiz tekli ürün tema yok olanlarda malum pro istiyor