Hoşgeldin Misafir

banım hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Majer

1 Nis 2021
862 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
banım neden kaldırıldı?
elin 50tllik dolandırıcının ayrıca yaşı küçük bi çocuğun yüzünden ban atıyorsunuz sözde mağduruyet giderilene kadar s*ken yaranır bende dolandırıcıyı s*ktim. ve mağduriyetini sonsuza kadar gidermicem isterse ilah insan tepeden. iyi forumlar

ha ayrıca yapıyorsanız görevinizi sözde adaletlisiniz başka forumda olan sizide ilgilendirecek yöneticiyseniz adam akıllı yapın başka forumda olan dolandırıcıda sizi alakadar eder. ha sözüm adaletliyim diye geçinen yöneticilere diğerlerine bişi dediğim yok

Majer

1 Nis 2021
862 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
sana başka forumda gezip köpeklist yap diyen olmadı başka forumda yapılan dolandırıcı açık açık senin formunda satış yapıyor bunu göz ardı ediyorsunuz :)

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Majer' Alıntı:
sana başka forumda gezip köpeklist yap diyen olmadı başka forumda yapılan dolandırıcı açık açık senin formunda satış yapıyor bunu göz ardı ediyorsunuz :)

Sen dolandırıcı dediğin içinmi dolandırıcı kanıt yok dolandırıldım diyen yok sorunun ne senin

Majer

1 Nis 2021
862 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sorunum ne mi?
Kanıtladım dolandırıcı olduğunu modlardan birine hatta mod değil direkt kurucuya kanıtladım neymişte başka forumda olan dolandırıcılık kendi formunu ilgilendirmezmiş bak bak lafa gelince adaletliyiz diye geçinirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...