Hoşgeldin Misafir

Bard uzun zamandır beklenen özelliğe sonunda kavuştu!

By_N4rK0ZzZzz

10 Ocak 2023
2,049 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Google’ın geliştirdiği yapay zeka tabanlı metin üretim uygulaması ChatGPT’ye rakip olarak geliştirilen Bard, son güncellemesiyle dikkat alımlı bir özellik kazandı: gerçek vakitli metin oluşturma. Bard, evvelki sürümlerinde karşılıkları büsbütün bitirip sunuyordu, fakat bu güncelleme ile kullanıcılara karşılıklarını anlık olarak gösterme yeteneği eklenmiş oldu.

Bard’in evvelki sürümleri, kullanıcının metni yazdıktan sonra bir müddet beklemesini gerektiriyordu. Akabinde, tamamlanmış bir karşılık sunuluyordu. Lakin gerçek vakitli çalışma özelliği sayesinde Bard, kullanıcının yazdıkça süratli bir biçimde karşılıkları görüntülemesine imkan tanıyor. Bu, daha dinamik ve anlık bir metin üretim tecrübesi sunuyor.

Bard uzun vakittir beklenen özelliğe sonunda kavuştu!

Özellikle kullanıcılar için büyük bir avantaj sunan gerçek vakitli çalışma özelliği, kullanıcıların verilen yanıtları çabucak düzeltebilme yahut revize edebilme gereksinimini karşılıyor. Kullanıcılar, Bard’in önerdiği karşılığı beğenmezlerse yahut daha yeterli bir söz arayışındaysa, anında müdahale edebilirler. Bu, metin üretiminde daha fazla özgürlük ve denetim sağlayarak vakit kaybını önlüyor.

Ayrıca, Bard’in gerçek vakitli çalışma özelliği, kullanıcıların daha süratli bir biçimde metin oluşturmalarına yardımcı olabilir. İlgili karşılıkları beklemeye gerek kalmadan metinler süratli bir halde düzenlenebilir ve son haline getirilebilir.

Google, Bard’i geliştirirken metin oluşturma sürecini daha tesirli ve kullanıcı dostu hale getirmeyi hedefliyor üzere görünüyor. Bu güncelleme, Bard’in kullanıcıların taleplerini daha güzel karşılamak için nasıl geliştiğini gösteriyor. Bu tıp yapay zeka tabanlı metin üretim araçları, metin muharrirleri, öğrenciler ve profesyoneller için kıymetli bir yardımcı olabilir.