basic şekilde account checker python :
moduller requests,bs4 renklendirmek istiyorsanız colorama
Örnek tonguç checker yapıyoruz
Önce kullanıcı estetiği açısından 30 saniye sürecek tasarım
=========================================
Check kısmına geçelim
Config ile benzer mantık gördüğünüz gibi
===========================================
Şimdi kullanıcı açısından kolay olması amacıyla çalışmayanları ve çalışanları ekrana çıktısını aldıralım ayrıca ileride kullanımı kolay olsun diye çalışanlar ve çalışmayanlar diye text dosyalarına kaydettirelim
==========================================
Şimdi bu program hangi hesapları nerden checkleyeceğini anlatmamız lazım henüz bu kadar zeki değil
Örnek olarak ben combo.txt dosyasını okumasını söyledim siz isteğe bağlı "tkinter" modülü kullanarak kullanıcıya kendi dosyasını seçmesini yapabilirsiniz ancak şuanlık gerek duymuyoruum şahsi olarak.
moduller requests,bs4 renklendirmek istiyorsanız colorama
Örnek tonguç checker yapıyoruz
Önce kullanıcı estetiği açısından 30 saniye sürecek tasarım
=========================================
Check kısmına geçelim
Config ile benzer mantık gördüğünüz gibi
===========================================
Şimdi kullanıcı açısından kolay olması amacıyla çalışmayanları ve çalışanları ekrana çıktısını aldıralım ayrıca ileride kullanımı kolay olsun diye çalışanlar ve çalışmayanlar diye text dosyalarına kaydettirelim
==========================================
Şimdi bu program hangi hesapları nerden checkleyeceğini anlatmamız lazım henüz bu kadar zeki değil
Örnek olarak ben combo.txt dosyasını okumasını söyledim siz isteğe bağlı "tkinter" modülü kullanarak kullanıcıya kendi dosyasını seçmesini yapabilirsiniz ancak şuanlık gerek duymuyoruum şahsi olarak.