Hoşgeldin Misafir

Başka Forumlarda Nickimizi Kullananlar

jrCoder

25 Eyl 2017
425 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelikler merhaba ben böyle çocukca  muhabbetlere girmem ama bazı arkadaşlar biraz şımarmış sanırım bazı şeylere açıklık getirmek istedim.

Kendini zeki sanıp başka forumlarda bizim abilerimizin (ihtiyarlar :p) nickini kullanıp sağa sola savurmanız sizin IQ seviyenizin - de olduğu ve küçük yaşta olduğunuzu belirtir böyle kişiler zaten kendini belli etmişlerdir.

Sizi 15 dakikadan hem sanal hem real piyasadan silicek adamlarla muhabbet etme şansını bulup onların arkasından iş çeviriyorsunuz ama düşünmüyorsunuz heralde bunlar benim gibi kaç lamerle uğraşmıştır elbette kim olduğumu biliyorlardır diye :D

Ban yiyip yeni üyelik açan Ajan olarak içeri girmeye çalışan Nick değiştirip takılan vb kendini atomu parçalıcak kafada zanneden arkadaşlar zaten herkesin kimliği belli boşuna kendinizi kasmayın böyle davranışları sizin küçüklüğünüze ve ergenlikten çıkamamanıza veriyorum.

Ek Olarak:

Ben kodlamaya başladığım günden beri böyle abilerim yoktu sizin gibi | ben her şeyi tek başıma başarmaya çalıştım yardım edenimde olmadı size yardım eden şunu böyle yap bunu böyle yap diyen size yön gösteren adamların değerini bilmeyip aşık atmaya çalışıyorsunuz Bu hem Karaktersizlik Hem Ergenlik Hem de Acizliktir

Umarım böyle salakça ve çocukca davranışlara devam etmezsiniz.

R4PTOR

23 Eyl 2017
1,117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sitemiz acilali daha 1 ay oldu

Ne yaptıysak fena kuyruklarına basmisiz
Turkhacks ailedir boyle ufak seylerle yikamazsiniz sevgili lamercikler