Hoşgeldin Misafir

BAŞKASININ CİHAZINDAN ÖN KAMERASINDAN NASIL ANLIK GÖRÜNTÜ ALINIR ? / CASUSLUK / SOSYA

G0KD3N1Z

27 Nis 2021
39 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Arkadaşlar Bugün Size Linux Üzerinden Casusluk Nasıl Yapılır ? / Hedef Kurbanın Cihazının Ön Kamerasından Anlık Görüntü Nasıl Alınır Onu Göstericem.--

TOOL İSMİ: CamPhish--

CamPhish nedir?-
CamPhish, hedefin telefonunun kamera veya PC web kamerasının kamera görüntüsünü alma teknikleridir. CamPhish, yerleşik PHP sunucusunda sahte bir web sitesi barındırır ve internet üzerinden kullanılabilecek hedefe ileteceğimiz bir bağlantı oluşturmak için ngrok & serveo kullanır. web sitesi kamera izni ister ve hedef izin verirse, bu araç hedefin cihazının kamera görüntülerini alır.-

Özellikleri-
Bu araca, kameranın daha fazla resmini elde etmek için web sayfasında etkileşimli hedef için iki otomatik web sayfası şablonu ekledim.-

• Festival Dileği
  • Canlı YouTube TV
sadece festival adını veya youtube'un video kimliğini girin.-
Bu Araç Test Edildi:-
  • Kali Linux
  • Termux
  • Mac os işletim sistemi
  • Ubuntu
  • Perrot Sec İşletim Sistemi
  • Kurulum ve gereksinimler:
    Bu araç, web sunucusu, SSH veya serveo bağlantısı için PHP gerektirir. Önce terminalinizde aşağıdaki komutu çalıştırın--

Kod:
    apt-get -y install php openssh git wget

Yükleme (Kali Linux / Termux):-

Kod:
git clone https://github.com/techchipnet/CamPhish
cd CamPhish
bash camphish.sh

• Tool açıldıktan sonra [1] enter [2] enter YouTube'dan Kopyaladığımız Bağlantıyı Yapıştırıyoruz enter'e Basıyoruz Daha Sonra Oluşturduğumuz Url'yi Kısaltıp Sosyal Mühendislik Bilgimizi Kullanarak Karşı Tarafa Yutturuyoruz.

• EK BİLGİ: Aldığımız Görüntüler CamPhish klasörünün içinde tutulmaktadır.
TOOL'UN KÖTÜYE KULLANILMASI GİBİ DURUMLARDA SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM.
İYİ FORUMLAR.
-
-