Hoşgeldin Misafir

Şikayet Bazı adil olmayan forum kuralları gereği hesabımın silinmesini talep ediyorum.

Forum içi konular hakkında şikayet
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bovyes

16 Ağu 2024
1,046 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar,

Severek kullandığım THS forumu maalesef yeterli yetkinliklere ulaşmama rağmen rütbem hem geç yükseltildi hemde bir hafta içerisinde geri alındı bu durum beni çok üzmüştür ve forumun rütbe sisteminde adil olmadığına kanaat getirdim. Her hangi bir bildirim de gelmedi. Belki yanlış anladım bilmiyorum ama severek paylaşımlar yaptığım ve severek bazı içeriklerden faydalandığım bu forum maalesef beni üzmüştür. Bu yüzden forumdan kalıcı olarak ayrılmak istiyorum. Saygılarımla.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,230 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar,

Severek kullandığım THS forumu maalesef yeterli yetkinliklere ulaşmama rağmen rütbem hem geç yükseltildi hemde bir hafta içerisinde geri alındı bu durum beni çok üzmüştür ve forumun rütbe sisteminde adil olmadığına kanaat getirdim. Her hangi bir bildirim de gelmedi. Belki yanlış anladım bilmiyorum ama severek paylaşımlar yaptığım ve severek bazı içeriklerden faydalandığım bu forum maalesef beni üzmüştür. Bu yüzden forumdan kalıcı olarak ayrılmak istiyorum. Saygılarımla.

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...