Selamun Aleyküm,Nasıl bedava domain alınır com .in .org hepsi 1 yıllık bedavaya veriyor, siteye giriyorsunuz Zaten biraz altta 1 YEAR FREE ! var.Get Started Butonuna Tıklıyorsunuz.Searchta mesela TURKHACKS! Yazıyorsunuz yani istediğiniz isim olur. Çünkü sitenizin ismi olacak.Diyelimki ilkine tıkladınız .com olan.Yani Select butonuna. Proceed To CheckOut deyin.Size orda istediğiniz domain seçin org net filan diyicek neyse.Customer informationda gmailinizi yazın ve fakenamegenerator.com girin. Orda bir adam olacak. Onun ismini yazın. Ve Next deyin.Hata verirse privateye tıklayıp company yapın sonra firma yani domainizin ismini yazıp next deyin.Şu kısımlar önemli fakenamegenerator.com girin.Ben girdim hepinizde farklı isimler yazacak.Mesela ben azeriyim değilmi? Siz türkseniz orda Turkish yazıcak ama fake namenin yukarısında hangi ülkeyse sizde o ülkeyi yapın.Name de fake namede hangisiyse o yapın bende Michael. Adress ise Hani fake namede isminizin altındaki olan beyler ismin altında rakam varsa rakam yazmayın sadece harfleri bende Masonic Hill road Zipp e ise o ismin altında olanında altında olan AR ve rakam var ya o ama AR lafını yazmayın sadece rakamları yazın, bende 72211 City yi ise internette arayın sizde gösteren ülkenin bir şehrini biliyorsanız yazın bilmiyorsanız internetten bakın ben California Yazıcam. Phone ye receive-sms-online.info dan bakın. Ama sizde hangi ülkeyse o telefonun numarasından yapın.Yazdınız diyelim.Proceed To Checkout a tıklayın en altta. Pardon state den seçin şehiri. Sonra purchase tıklayın yani proces to checkout tıkladıktan sonra.İlk önce I AGREE TERMS e tık yapın yani basın. sonra purchase tıklayın.CART number filan gelicek yine fake name yi kapamayın ha ordan bakıcaz card numbere filan ordan bakıp yazın.Beyler sonra ınternale error derse aldırmayın gmail.com girin.Gmailinize bir mesaj gelecek.Sonra sizi sms yerine yöndircek. Sonra Biz hani FAKEDEN SMS açtık ya, orda size sms gelcek ordaki kodu şu gmailden açtığınız yere girin, yine gmail gelcek activation diye aktivleştirdiniz. Sitenizi düzenleyin.
. COMlu veya artık herneyse domainli siteniz hayırlı olsun! Olmassa Canınızı Sıkmayın Daha bence böyle Şeyler çok
.
Beyler nasıl ama , güzel yöntem Çok yöntemler göndericem bu yöntemde .com .org vb. domainler almak mümkün yani oldukça meşhur domainler.
Beyler nasıl ama , güzel yöntem Çok yöntemler göndericem bu yöntemde .com .org vb. domainler almak mümkün yani oldukça meşhur domainler.