Hoşgeldin Misafir

Bedava Hosting Veren Yerler |3 Tane

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamlar dostlar bugün 3 tane benimde kullanmış olduğum bedava hostları anlatıcam o zaman hemen konuya girelim.
Bir iki host hakkında tr tarafında webde bir yazı bulamadım yabancı kaynaktan çevirdim bende.

->> Github Pages
Github Tarafında bulunan projelerinizi kolayca bir websitede yayınlamak isterseniz Github Pages'ı kullanabilirsiniz.

->> Vercel
Sıfır konfigürasyon ile web projelerinizi yayınlayabilirsiniz + olarak otomatik ssl sağlıyor.

->> Google Cloud
Aralarından anlayacağınız gibi en iyisi bu, Google firmasının kurumsal çözümler paketinin bil bölümünde yer alan Google Cloud, bulut depolama ve veri depolama gibi işlevlere sahiptir.

_M2l4s6_

21 Kas 2017
429 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Genellikle siteler kendi uzantilariyla hodtda yer acar ve adi uzerinden domain saglar ve boyle bir cok site bulmak mümkün github u cok kullandim bu sebebden biraz daha araştırılmalı diye dusunuyorum benim gorusum konuyu sevmedim direk host ve domain vercegine inanmamamdan sebeb örnegini vds vps gibi dusunsek biri private server anlami tasiye ve vds icindeki bir kismi kullanmana izin verir umarim yararli olmustur