Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
belediye dernek v7 scriptin içinde bulunan mail ayarları bölümündeki smpt ayarı kesinlikle doğru yapıyorum. Hostingle de konuştum izin mevcut ama bir türlü toplu mail gönderemiyorum. bu konuda yardım edebilecek bir usta var mı ?
belediye dernek v7 scriptin içinde bulunan mail ayarları bölümündeki smpt ayarı kesinlikle doğru yapıyorum. Hostingle de konuştum izin mevcut ama bir türlü toplu mail gönderemiyorum. bu konuda yardım edebilecek bir usta var mı ?
Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.
Hocam bu konuda uzman arkadaşlar yardım eder bilgili kişiler aksine warez olduğu için sorunda olabilir veyahut siz yanlış bilgiler girmiş olabilirsin cloudflarede bağlıysa gitmemesi normaldir.
Hocam bu konuda uzman arkadaşlar yardım eder bilgili kişiler aksine warez olduğu için sorunda olabilir veyahut siz yanlış bilgiler girmiş olabilirsin cloudflarede bağlıysa gitmemesi normaldir.
binbaşı hocamın dediği gibi cloudflare ile bağlıysa ns lerden kaynaklı gitmeyebilir. Toplu mail gönderimi sırasında aldığınız hata nedir? Uyarı mı alıyorsunuz yoksa işlev mi çalışmıyor? Tam olarak karşılaştığınız sorun nedir? Warez sclerde genelde bu fonksiyonlar çalışmaz. Alınan hatayı kontrol edip ona göre ilerlemek lazım. Bu scripti ne amaçla kullanıyorsunuz yada kullanacaksınız bilmiyorum ama kendi amacında kullanacaksanız toplu mail hizmeti sağlayan firmaları tercih etmenizi tavsiye ederim. Hem güvenlik hemde sağlıklı işleyiş açısından. Bu hususta resmi kanallara hizmet sağlayacaksanız warez değil de yasal tasarımlar tercih etmeniz şahsi fikrim daha sağlık olacaktır. Hemde herhangi bir sorunda muhatabınız olacak ve sorunlarınız çözülmüş olacaktır. Yine de takdir sizin.