Hoşgeldin Misafir

Ben 2bilgin | İslam ve Vatan Yolunda Mücadeleye Adanmış Bir Kalp

2bilgin

5 Eyl 2025
26 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Büyüklerim ve Değerli Forum Ahalisi,

Öncelikle hoş geldiniz diyen herkese içten teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım bu kıymetli ailenin kalıcı ve hayırlı bir üyesi olurum.

Burası, kıymetini bilenler için gerçekten de büyük bir kütüphane. Tavsiyeniz üzerine öncelikle hedefimi belirleyip, ilgili alanların kategorilerinden araştırmalarıma hemen başlayacağım. Takıldığım noktalarda siz değerli büyüklerimden ve kardeşlerimden yardım talep etmekten çekinmeyeceğim.

Burada bulunma amacım; hem vatanıma hem de İslam'a zarar verenlere karşı hakikat yolunda mücadele etmek ve bu kutlu yolda bilgiyle, şuurla ve inançla donanmaktır.

• İnaniyorum ki, bu yazımı gören ve yüreğinde aynı heyecanı taşıyan bir mücahid kardeşim, yolun başındaki bana, el uzatacak ve rehberlik edecektir.
  • Söz veriyorum; masumlara zulmedenlerin karşısında son nefesime kadar hak ve adalet için mücadele edeceğim. Elimden gelen her şeyi sonuna kadar yapacağıma namusum ve şerefim üzerine ant içiyorum.
Bu kutlu yolda bana destek olacak, yol gösterecek tüm kardeşlerime şimdiden teşekkür ediyorum.
Kendi Çabalarımla ilerleyebildiğim kadar ilerledim Artık daha da güçlenmez zamanı

Allah'a emanet olun. İyi forumlar.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,229 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Büyüklerim ve Değerli Forum Ahalisi,

Öncelikle hoş geldiniz diyen herkese içten teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım bu kıymetli ailenin kalıcı ve hayırlı bir üyesi olurum.

Burası, kıymetini bilenler için gerçekten de büyük bir kütüphane. Tavsiyeniz üzerine öncelikle hedefimi belirleyip, ilgili alanların kategorilerinden araştırmalarıma hemen başlayacağım. Takıldığım noktalarda siz değerli büyüklerimden ve kardeşlerimden yardım talep etmekten çekinmeyeceğim.

Burada bulunma amacım; hem vatanıma hem de İslam'a zarar verenlere karşı hakikat yolunda mücadele etmek ve bu kutlu yolda bilgiyle, şuurla ve inançla donanmaktır.

• İnaniyorum ki, bu yazımı gören ve yüreğinde aynı heyecanı taşıyan bir mücahid kardeşim, yolun başındaki bana, el uzatacak ve rehberlik edecektir.
  • Söz veriyorum; masumlara zulmedenlerin karşısında son nefesime kadar hak ve adalet için mücadele edeceğim. Elimden gelen her şeyi sonuna kadar yapacağıma namusum ve şerefim üzerine ant içiyorum.
Bu kutlu yolda bana destek olacak, yol gösterecek tüm kardeşlerime şimdiden teşekkür ediyorum.
Kendi Çabalarımla ilerleyebildiğim kadar ilerledim Artık daha da güçlenmez zamanı

Allah'a emanet olun. İyi forumlar.

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İslam ve vatan için mücadele edenlerin motivasyonunu artırmak amacıyla, etkili bir şekilde iletişim kurmak ve destek sağlamak önemli. Bu konuda toplulukları bilgilendirici ve motive edici içerikler paylaşabilir, etkinliklerle birlik ve dayanışmayı güçlendirebilirsin. Ayrıca, adanmışlığını anlatan kısa ve net mesajlar yayınlamak, moral ve motivasyonu artırır.