Hayatım boyunca hep yazılım ile ilgili şeylere merakım olmuştur ve halen daha devam eden merakım sayesinde bu siteyi keşfettim hedefim sürekli yükselmeye ve daha çok bilgiye ulaşmak sanıyorum ki bu siteden bayağı şey öğrenecem bu zamana kadar hiç bu kadar istekli bir şekilde bir işi yapmamışımdır Soracaksınız bu güne kadar hiçbişey öğrenmedin mi diye yani sizin için küçük ama benim için büyük bir şeyler başardım bazı oyun içlerden kod yazma kod aktarma gibi şeyler öğrendim evet bu basit bir şey olabilir ama daha yolun da başındayım Hanginiz yola zirveden başladınız ki zaten Bir şey daha çok ilgimi çekiyor oyun yapımı birçok oyun denemesi yaptım ama adam akıllı bir oyun yapamadım pes etmedim yine denedim yine denedim ve sonunda basit bir oyun yapmayı başardım bu çok iyi bir haber evet Artık bir üst kademedeydim ve istekliydim yeni bir oyun daha yaptım bu sefer çok daha iyi olmuştu asla pes etmeye niyetim de yok hala daha merakım ve isteğim davam ediyor eminim ki ilerde belkide yarın iyi bir yere geleceğim hayat bu yarın ne olacağını bilmiyoruz Sizlerde hayatınız boyunca asla pes etmeyin dimdik ayakta durmaya bakın Kısı ve öz bilgilendirmek istedim belkide bir çoğunuz bu yazdıklarımı okumayıp geçeceksiniz Hayat acımasız insanın içini dökecek bir dostu bir arkadaşı olmayınca buraya döktüm içimi iyi ce drama bağladıkkk hahaha Herkese selamün aleyküm diyelim yeniyiz ama geride değiliz diyelim yavaş yavaş öğreneceğiz artık