Hoşgeldin Misafir

Ben ZONS KUZNETSOV

First Türk

19 Ocak 2023
94 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamlar başlıkta da görmüş olduğunuz gibi ben ZONS KUZNETSOV bu kullandığım hesabı kendi becerilerim ile kırmış bulunuyorum eğer banlanmazsam burada sizler ile bilgilerimi paylaşmak isterim başta skype olmak üzere ICQ gibi platfomlarda takılıyordum ki ICQ kapatıldı D programını da hiç beğenmedim sanal anlayışı biraz kötü bu nedenle ilk defa forumda takılmayı deneyeceğim şu hesap konusundada yetkili bir abiye benzeyen birisi iletişime geçerse public olmuş userları vereyim kapatsınlar

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamlar başlıkta da görmüş olduğunuz gibi ben ZONS KUZNETSOV bu kullandığım hesabı kendi becerilerim ile kırmış bulunuyorum eğer banlanmazsam burada sizler ile bilgilerimi paylaşmak isterim başta skype olmak üzere ICQ gibi platfomlarda takılıyordum ki ICQ kapatıldı D programını da hiç beğenmedim sanal anlayışı biraz kötü bu nedenle ilk defa forumda takılmayı deneyeceğim şu hesap konusundada yetkili bir abiye benzeyen birisi iletişime geçerse public olmuş userları vereyim kapatsınlar

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,869 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
öyle gelsem bile bir başkasının maili ile geleceğim böylesi daha iyi bence. ama illa yeni hesap diyorsanız gelirim yine de
Hayır kendi hesabınla gel dedi hocamız başkasının değil yani kendine ait bir hesap ve nick ile gelirsen güzel olur :)