Hoşgeldin Misafir

Beni Bana Anlatırmısınız ?

Hellscream2

7 Eyl 2017
1,062 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba,

Çok merak ediyorum buradaki üyeler benim hakkımda neler düşünuyor beni yakından tanıyanlarınız yada yeni tanıyanlarınız bir cümle ile beni anlatırsa sevinirim herkez birer cümle yazarsa sevinirim. Maksat Eğlence Olsun.

Sanalhack

1 Eyl 2017
263 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hellscream2' Alıntı:
Merhaba,

Çok merak ediyorum buradaki üyeler benim hakkımda neler düşünuyor beni yakından tanıyanlarınız yada yeni tanıyanlarınız bir cümle ile beni anlatırsa sevinirim herkez birer cümle yazarsa sevinirim. Maksat Eğlence Olsun.

ben kardeşimi  cok iyi biliyorum hakında  hep  iyi seyler  gelıyor  o yuzden  bana bir yanlısı  olmadıgı icin rahmetliyi iyi biliridim:D

Hellscream2

7 Eyl 2017
1,062 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sanalhack' Alıntı:
Hellscream2' Alıntı:
Merhaba,

ben kardeşimi cok iyi biliyorum hakında  hep  iyi seyler  gelıyor  o yuzden  bana bir yanlısı  olmadıgı icin rahmetliyi iyi biliridim:D
Eyvallah ihtiyar bende seni iyi bilicem anladın sen :)
Türkçü' Alıntı:
En büyük asker ^^
Eyvallah kardeşim
TurkCoder' Alıntı:
net ortamında, güvendiğim ender insanlardansındır.. ;)
Eyvallah abi sende öylesin eksik olma 
DeepiMpaCt' Alıntı:
Ağır karakterli, yakın zamanda tanıdığım en güvenilir kişi.
Sağolasın kardeşim baştacısın 
_M2l4s6_' Alıntı:
saldiri sever becerisine guvenen en önemliside bir insan olman bunu bazi canlilar zamanimizda basaramamakda iyi bir insan'sin
Eyvallah kardeşim sagolasın
thezank' Alıntı:
sen varya sen seni gidi seni :D adamsın
Teşekkür ederim kardeşim sağolasın 
NasyoneL' Alıntı:
Eyvallah kardeşim sende öylesin
Security' Alıntı:
Yorum mu gerek bile yok görünen köy klavuz istemez.
Eyvallah abim eksik olma.