Hoşgeldin Misafir

Beytullah abiyi sevenler başlığı (ebu ubeyde)

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü ebeden daimen fi cennetül firdevs sitemizin güzel abisi dini konularda bizleri aydınlatan Beytullah abimiz ebu ubeyde Allah razı olsun

Estağfirullah hocam o sizin kalbinizin güzelliği Estağfirullah Cenab-ı Allah razı ve hoşnut olsun faydamız dokunuyorsa dualarınıza girebiliyorsak Ne mutlu bize Estağfirullah mahçup ettiniz beni mübarek yahu :(

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Gonlu guzel bir dost, samimi Islam ehli; varligi daim olsun insallah.
Hocam Estağfirullah VAlla mahçup ediyorsunuz bilmukabil hocam o sizin kalbinizin güzelliği gönlünüze girebildiysek ne mutlu bize Rabbim birliğimizi dirliğimizi huzurumuzu daim kılsın mahçup ettiniz beni yahu :(

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
gönlü güzel insan, varolsun❤️
Estağfirullah yaptığınız hiç bir övgüye kendimi layık görmüyorum Cenab-ı Allah’ın lütfu ve inayetidir sizlerin kalbinin güzelliğidir Cenab-ı Allah hepinizden razı ve hoşnut olsun bilmukabil

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@Ebu Ubeyde, hem ilmi bilgisi hem de dostane kişiliği ile gerçek bir cevher olduğunu düşünüyorum. Şeriat konusundaki fikir ayrılıklarımıza rağmen, ilminizden ve bilginizden öğrenecek çok şeyim olduğuna inanıyorum. Ayrıca, forumumuzdaki yeni görevinizi tebrik eder, bu görevi sizden daha iyi yapabilecek birinin olduğunu düşünmüyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@Ebu Ubeyde, hem ilmi bilgisi hem de dostane kişiliği ile gerçek bir cevher olduğunu düşünüyorum. Şeriat konusundaki fikir ayrılıklarımıza rağmen, ilminizden ve bilginizden öğrenecek çok şeyim olduğuna inanıyorum. Ayrıca, forumumuzdaki yeni görevinizi tebrik eder, bu görevi sizden daha iyi yapabilecek birinin olduğunu düşünmüyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.
Estağfirullah hocam biz bilmediğimizin cahiliyiz gönlünüze girebiliyorsak ne mutlu bize söylediğiniz hiç bir övgüye kendimi layık görmüyorum Cenab-ı Allah razı ve hoşnut olsun sizden hocam baştacı