By_Nimetullah
- 10 Şub 2023
- 1,718 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü ebeden daimen fi cennetül firdevs sitemizin güzel abisi dini konularda bizleri aydınlatan Beytullah abimiz ebu ubeyde Allah razı olsun
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Estağfirullah hocam o sizin kalbinizin güzelliği Estağfirullah Cenab-ı Allah razı ve hoşnut olsun faydamız dokunuyorsa dualarınıza girebiliyorsak Ne mutlu bize Estağfirullah mahçup ettiniz beni mübarek yahuEsselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü ebeden daimen fi cennetül firdevs sitemizin güzel abisi dini konularda bizleri aydınlatan Beytullah abimiz ebu ubeyde Allah razı olsun
Bilmukabil hocam Estağfirullah gönlünüze girebildiysek ne mutlu bize hocam estağfirullahİyi bir insan aktif üyemiz severiz @Ebu Ubeyde
Hocam Estağfirullah VAlla mahçup ediyorsunuz bilmukabil hocam o sizin kalbinizin güzelliği gönlünüze girebildiysek ne mutlu bize Rabbim birliğimizi dirliğimizi huzurumuzu daim kılsın mahçup ettiniz beni yahuGonlu guzel bir dost, samimi Islam ehli; varligi daim olsun insallah.
Estağfirullah yaptığınız hiç bir övgüye kendimi layık görmüyorum Cenab-ı Allah’ın lütfu ve inayetidir sizlerin kalbinin güzelliğidir Cenab-ı Allah hepinizden razı ve hoşnut olsun bilmukabilgönlü güzel insan, varolsun![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Estağfirullah hocam biz bilmediğimizin cahiliyiz gönlünüze girebiliyorsak ne mutlu bize söylediğiniz hiç bir övgüye kendimi layık görmüyorum Cenab-ı Allah razı ve hoşnut olsun sizden hocam baştacı@Ebu Ubeyde, hem ilmi bilgisi hem de dostane kişiliği ile gerçek bir cevher olduğunu düşünüyorum. Şeriat konusundaki fikir ayrılıklarımıza rağmen, ilminizden ve bilginizden öğrenecek çok şeyim olduğuna inanıyorum. Ayrıca, forumumuzdaki yeni görevinizi tebrik eder, bu görevi sizden daha iyi yapabilecek birinin olduğunu düşünmüyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.
Estağfirullah hocam o senin kalbinin güzelliği eyvaAllahadam gibi adamdır beytullah kardeşim