Stronger_Cracker
- 25 Tem 2022
- 6,403 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hesaba bağlı numarayı bilirseniz numara ile giriş yaparsınız ama bunun için sizden kod ister . Sonra numarayı değiştirmek için başka bir kod ister . 1 hesap 1 telefonda olabilir . O yüzden giriş yaptığınız anda sizden önce oturum açmış olan cihazdaki oturum kapatılır . Sizin oturumunuz açık kalır . Bağlı hesaplar bölümünde numara sizinki ise tüm bağlı hesapları kaldırabilirsiniz . Uygulamadaki bir hata da bağlı cihazlar bölümüdür . Açıklamayı dikkatlice okumuşsanız bu kısımdaki ve bağlı hesaplardaki hatayı görürsünüz .
Bigo Live ' nin diğer saçmalıkları da mail den ulaşınca yardım eder gibi görünüp saçmalaması , belli yerden sonra hiçbir mailinize bakmaması , bazı durumlarda aynı şeyleri tekrar size göndermesi , müşteri temsilcisi dedikleri kişilerin WhatsApp üzerinden konuşması . Bazı ülkelerde verdikleri numaranın yanlış olması ve bu yüzden yardım alamamak , ajans sıkıntısı falan
Bu yüzden bunun için WhatsApp kullandım . Oluşturup kullandığım taslaklar + biyografi + açıklama + adres :
Bigo Live ' nin diğer saçmalıkları da mail den ulaşınca yardım eder gibi görünüp saçmalaması , belli yerden sonra hiçbir mailinize bakmaması , bazı durumlarda aynı şeyleri tekrar size göndermesi , müşteri temsilcisi dedikleri kişilerin WhatsApp üzerinden konuşması . Bazı ülkelerde verdikleri numaranın yanlış olması ve bu yüzden yardım alamamak , ajans sıkıntısı falan
Bu yüzden bunun için WhatsApp kullandım . Oluşturup kullandığım taslaklar + biyografi + açıklama + adres :
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.