Merhabalar bilinmeyen yada yanlış bilinen bir durumu herkesin bilmesi için açıklama gereği duymuş bulunmaktayım. Hesap bana ait olmayıp kendi hesabım @Akura'dır Forumu bırakacağımı ve baba olacağımı öncesinde belirtmiştim. Forumu bırakıp kendi aramızda sohbet edebileceğimiz bir chat uygulaması bulunmaktaydı, chat uygulamasında Ben, ßyTnt, Security, DevilDeep, Hades vardık. Aslında ilk başta sadece Hades, Security ve Ben vardık. Daha sonrasında akşamları hoş sohbet olduğu için ßyTnt geldi ve ardından DevilDeep. Forum kurmam için ısrar ettiler ve bu gerçekten bir iki defa söylenen birşey değildir. Mizah amaçlı sadece 1-2 aylık kurulan forum sonrasında arkamdan edilen onca küfürler, hakaretlerin ardı arkası kesilmedi. Buralara pek fazla girmek istemiyorum ama @DeepiMpaCt , @JQTR1 , @Security ile olan bir dostluğumuz var. İnsanlar bana arkamdan bu forum içerisinde hainlik yaptı vb. gibi şeyler konuşurken ben skype 'de Deep ile hoş sohbet muhabbet ettiğim zamanları biliyorum. Pek takılmıyordum bu konulara ancak geçenlerde buraya tekrar girmem gerekti ve arkamdan sayıp sövenlerin bitmediğini gördüm. Bu sefer de @Nesih Abi adlı üye karıma küfür etmekte. Düşman dahi olsa kimsenin Ailesine küfür edilmeyeceği ahlakını bilmen gerekir kardeşim. Burada bulunma amacının ve her sıkıldığında bana küfür etme amacının ne olduğunu kavrayamadım. Eğer bir sorunun var ise bunu bana ulaşarak yada yönetime yazarak bildirebilirsin. Kendi hesabımın şifresini forumdan ayrılırken rastgele değiştirdim ve mailini de değiştirmiştim, tekrar girme durumum yok. Gelmişken bir kaç paylaşım yaptım biraz yenilik olması adına. Ben bu işleri uzun zamandır bıraktım ve bazen taklitlerin olabiliyor, bazen kendim ile de konuşuyorum işim gereği ticaret yaptığım insanlar ben Asgard(2. kullanıcı adım) yada ben Akura'yım diyor. Gündemi takip etmiyorum, bu forumu da takip etmiyorum ancak böyle ahlaksız bir kaç durumda bana ulaşan arkadaşlarım oldu ve ben de 2. kez yönetime bildirdim.
Bir sonraki seferde gereğinin yapılacağına inanıyorum. Arkadaşımızın cahilliğine veriyorum. Sizleri özledim ancak bu tarz platformlarda kalmak ve çocuğumun geleceğini tehlikeye atmak istemiyorum, ben biraz sert davranıyorum hacking ortamında ve hedef platform yada siteye ağır zarar veriyorum bu yüzden bu işin adli durumu bana ağır olabilir. Yol yakınken 2. kez sıçramışken gerek duymuyorum. Hepinizi seviyorum, kendinize dikkat edin canlarım. 🖐
Bir sonraki seferde gereğinin yapılacağına inanıyorum. Arkadaşımızın cahilliğine veriyorum. Sizleri özledim ancak bu tarz platformlarda kalmak ve çocuğumun geleceğini tehlikeye atmak istemiyorum, ben biraz sert davranıyorum hacking ortamında ve hedef platform yada siteye ağır zarar veriyorum bu yüzden bu işin adli durumu bana ağır olabilir. Yol yakınken 2. kez sıçramışken gerek duymuyorum. Hepinizi seviyorum, kendinize dikkat edin canlarım. 🖐