Hoşgeldin Misafir

Bilgisayarına Girdiğim Kişilerin Şüpheci Hareketleri Var Beni Bulabilirlermi

TeknolojiH

19 Haz 2018
7 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar ben NanoCore ile başkalarının bilgisayarını ele geçiriyorum ve bu gün nedenini bilmediğim bir şekilde bazı bilgisayarlar geldi benim virüsümü yabancı sitelerde paylaşmamama rağmen yabancı ip li kişilerde çıkıyor işin garip olan kısmı bu kişilerin bilgisayarına baktığım zaman ekranına hiçbirşey yapmıyor bazıları ise direk cmdyi açıyor ama ben bağlantıyı düşürüyorum. Sizce benim kim olduğumu anlamak için bazı kişilerin oyunu olabilir mi?

CyberHost

CyberHost

уєиι яαкı
Hindistan
12 Kas 2017
3,358 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Her türlü seçeneği düşünmelisin mesela tespit etmek amaçları ya da sana zarar vermek ya da sana şaka yapmak bu işler tehlikeli işlerdir. Güvenliğini almadan ağ ortamında dolaşma kardeşim. İp adresten senin anında nerede olduğunu bile bulabilirler. Sana tavsiyem güvenliğini her zaman sağlama al.

TeknolojiH

19 Haz 2018
7 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
CyberHost' Alıntı:
Her türlü seçeneği düşünmelisin mesela tespit etmek amaçları ya da sana zarar vermek ya da sana şaka yapmak bu işler tehlikeli işlerdir. Güvenliğini almadan ağ ortamında dolaşma kardeşim. İp adresten senin anında nerede olduğunu bile bulabilirler. Sana tavsiyem güvenliğini her zaman sağlama al.

VPN kullanıyorum kendi ip adresim değilde duckdns kullanıyorum daha yapmam gereken bir şey varmı?

CyberHost

CyberHost

уєиι яαкı
Hindistan
12 Kas 2017
3,358 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
TeknolojiH' Alıntı:
CyberHost' Alıntı:

VPN kullanıyorum kendi ip adresim değilde duckdns kullanıyorum daha yapmam gereken bir şey varmı?

Her VPN güvenli değildir ücretsiz piyasaya sunulan VPN ler seni ele verme gibi durumları olabilir. Demek istediğim eğer sen cidden tehlikeli işler gerçekleştiriyorsan bu durum söz konusudur. Dış ağ ip adresinin farklı ülkeden lokasyon aldığına emin ol.

TeknolojiH

19 Haz 2018
7 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
CyberHost' Alıntı:
TeknolojiH' Alıntı:
CyberHost' Alıntı:

Her VPN güvenli değildir ücretsiz piyasaya sunulan VPN ler seni ele verme gibi durumları olabilir. Demek istediğim eğer sen cidden tehlikeli işler gerçekleştiriyorsan bu durum söz konusudur. Dış ağ ip adresinin farklı ülkeden lokasyon aldığına emin ol.

Tamam biraz daha bakarım ama öyle ciddi yada kendimi ele verecek bir şey yapmadım maksimum yaptığım ufacık çocuğun oyununu kapamak yada uygunsuz şeylere yaş sınırı olan şeylere bakıyorsa ss alıp bilgisayarı başı boş olduğu bir zaman çocuğun facebook gibi sosyal medya hesaplarından ailesine haber veriyordum