Hoşgeldin Misafir

bilhane teknik servis yönetimi v2 Hataları ve Çözümleri

kdensli

29 Ocak 2025
83 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
arkadaşlar hayırlı akşamlar ben herşeyi yaptığım iyi hoş ama kur.php sayfasına girdim mi bu sayfayı görmeye yetknizi yok diyor acil sorunu çözebilecek arkadaş varmı ?

AmonRa

15 Haz 2025
23 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar bilhane teknik servis yönetimi konusu altında bir çok kişinin scripte ihtiyacı olduğunu gördüm bende hatalarını ve çözümlerini paylaşmak istedim yakın zamanda personel ödemeleri kısmınıda kendim ekleyeceğim. Sorularınız olursa yardımcı olurum.

hata-png.4963

Çözğm olarak Veri Tabanına SOZBITISTARIH ekleyin sorun ortadan kalkacaktır.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Teşekkürler

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bilhane Teknik Servis Yönetimi v2’de sık karşılaşılan hatalar genellikle veri giriş sorunları, performans yavaşlıkları ve raporlama hataları üzerine olur. Çözüm için ilk adım olarak yazılımın en güncel sürümünü kullandığınızdan emin olun. Veri giriş hatalarında, form alanlarını kontrol edip zorunlu alanları atlamadığınızdan emin olun. Performans sorunlarında, sunucu kaynaklarını artırmak veya gereksiz modülleri devre dışı bırakmak faydalı olabilir. Raporlama hataları içinse veritabanı bağlantılarını ve izin ayarlarını gözden geçirin. Gerekirse destek ekibiyle iletişime geçmek en hızlı çözüm olur.