Hoşgeldin Misafir

Bilinmedik Tarayıcı Problemi

Point

2 Ocak 2018
576 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamlar, geçtiğimiz günlerde tarayıcı hatası diye tarayıcıları yeniledim, ama yine aynı problemi yaşıyorum
Sitenin ilk temasını kullanıyorum, o temada gezerken konular içerisinde gerek kategorilerde otomatik olarak yeşil temaya geçiyor. Yeşil temaya geçmesinden ziyade her geçişinde direk beni dışarı atıyor yani " logout" yapıyor

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamlar, geçtiğimiz günlerde tarayıcı hatası diye tarayıcıları yeniledim, ama yine aynı problemi yaşıyorum
Sitenin ilk temasını kullanıyorum, o temada gezerken konular içerisinde gerek kategorilerde otomatik olarak yeşil temaya geçiyor. Yeşil temaya geçmesinden ziyade her geçişinde direk beni dışarı atıyor yani " logout" yapıyor

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tarayıcıyı güncelleyin veya tarayıcı önbelleğini temizleyin. Sorun devam ederse, farklı bir tarayıcı deneyin veya eklentileri devre dışı bırakın.