Hoşgeldin Misafir

Çözüldü Bio link script hata

lastmanHC

5 May 2022
134 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
https://www.turkhacks.com/konu/bio-link-script.256580/

Merhaba verdiğiniz talimatları yaptım fakat resimlerdeki hatayı alıyorum yardımcı olurmusunuz?

4u3cjbd.png

6z42lbs.png

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
https://www.turkhacks.com/konu/bio-link-script.256580/

Merhaba verdiğiniz talimatları yaptım fakat resimlerdeki hatayı alıyorum yardımcı olurmusunuz?

6z42lbs.png

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

voyvoda

17 Ara 2022
1,484 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
7.4 yap ayrıca db.php ve giris.php aynı dizinde ama sen bir üst dizine çıkmışsın, önce include "db.php" olarak değiş.
db.php yolun hatalı, bulamadığı için hata veriyor

include "../db.php";
değil
include "db.php" ;
olacak.

lastmanHC

5 May 2022
134 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
7.4 yap ayrıca db.php ve giris.php aynı dizinde ama sen bir üst dizine çıkmışsın, önce include "db.php" olarak değiş.
db.php yolun hatalı, bulamadığı için hata veriyor

include "../db.php";
değil
include "db.php" ;
olacak.
version bi sıkıntı yaratmıyor ../db sıkıntı yaratıyormuş yönetim paneli bu şekil olucak değil mi?

82lg514.png

voyvoda

17 Ara 2022
1,484 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
version bi sıkıntı yaratmıyor ../db sıkıntı yaratıyormuş yönetim paneli bu şekil olucak değil mi?

82lg514.png
sanırım toplamda 3-4 dosya var, indirip test etmedim ama dosya sayısı ve yazılan koda bakınca muhtemelen böyle bir şey.

12. satırda =@$_
başına @ koy eşittirden sonra, yani şöyle
Sicerik_turu =. @$_POST['icerik_turu'];

K3RR4R

K3RR4R

TIM Lideri
Himalaylar
22 May 2024
116 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Şimdi konuşacam her kes farklı anlayacak.
Web programlama bilmeden nasıl script kurarsınız? Heleki bu script bir CMS diyil, özel+warez edilmiş script.

Bu hatayı çözmeye ayıracağın zamana PHP bilseydin 0 dan kodlardın.

Neden kendinizi geliştirmek yerine zor yol seçiyorsunuz.

hatanıza kalınca, PHP sürümünüzü kontrol edin, bir de db.php yi include edemiyor.

voyvoda

17 Ara 2022
1,484 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Web programlama bilmeden nasıl script kurarsınız? Heleki bu script bir CMS diyil, özel+warez edilmiş script.

hatanıza kalınca, PHP sürümünüzü kontrol edin, bir de db.php yi include edemiyor.
Hocam, arkadaş en azından adım adım uyguluyor. Yani birisi halletsin olayı yok ve gayet efendi birisi. Deneye yanıla öğrenecek. Buradan aldığı script ve temaları hiç bir şey bilmeden 1000-2000 liraya satanlar utansın. 400-500 adet script 2-3 bine satılıyor. Fark ederseniz soru soruyor, neden böyle şeklinde gibisinden

lastmanHC

5 May 2022
134 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam, arkadaş en azından adım adım uyguluyor. Yani birisi halletsin olayı yok ve gayet efendi birisi. Deneye yanıla öğrenecek. Buradan aldığı script ve temaları hiç bir şey bilmeden 1000-2000 liraya satanlar utansın. 400-500 adet script 2-3 bine satılıyor.

çok teşekkür ediyorum desteğiniz için

zaten php yeni yeni öğreniyorum bir çok yazılım dilini böyle öğrendim bana göre zor yol değil hataları bilen kişiye sorarak daha hızlı öğreniyorum

K3RR4R

K3RR4R

TIM Lideri
Himalaylar
22 May 2024
116 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam, arkadaş en azından adım adım uyguluyor. Yani birisi halletsin olayı yok ve gayet efendi birisi. Deneye yanıla öğrenecek. Buradan aldığı script ve temaları hiç bir şey bilmeden 1000-2000 liraya satanlar utansın. 400-500 adet script 2-3 bine satılıyor. Fark ederseniz soru soruyor, neden böyle şeklinde gibisinden
Ben sorusuna bir sey demedim hatta hata kaynagini da dedim. Dogru soz aci verir. Benim amacim arkadasi zora sokmak diyil daha rahat ve basit yoldan cozum uretmesine yardimci olmak. Baziseyler deneme yanilma ile ogrenilemez malesef.
Mesela kardesimiz hatayi cozdukden sonra o hatanin neden kaynaklandigini tam olarak kavrayacakmi? gelecekte boyle bir hata olmamasi icin onlemler alacakmi? onemli olan nokta budur.
Wordpress, joomla bu gibi cmsleri geciyorum. 4 yasinda cocuk bile kurar. Amma boyle ozel scriptleri kurmak deneyim gerektirir. En kisa yolu da cok diyil sadece php nin kendisine hakim olmak.

K3RR4R

K3RR4R

TIM Lideri
Himalaylar
22 May 2024
116 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
çok teşekkür ediyorum desteğiniz için

zaten php yeni yeni öğreniyorum bir çok yazılım dilini böyle öğrendim bana göre zor yol değil hataları bilen kişiye sorarak daha hızlı öğreniyorum
iste ogrenmek onemli, ogreneceksin ki, bir daha hata ile karsilasanda bu kadar sure kalmayasin. Onemli olan hata almak diyil, zaten her zaman alirsin hatayi. 2 sey bu dunyada hatasiz olmaz,. 1 kul 2 kod :)

voyvoda

17 Ara 2022
1,484 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben sorusuna bir sey demedim hatta hata kaynagini da dedim. Dogru soz aci verir. Benim amacim arkadasi zora sokmak diyil daha rahat ve basit yoldan cozum uretmesine yardimci olmak. Baziseyler deneme yanilma ile ogrenilemez malesef.
Mesela kardesimiz hatayi cozdukden sonra o hatanin neden kaynaklandigini tam olarak kavrayacakmi? gelecekte boyle bir hata olmamasi icin onlemler alacakmi? onemli olan nokta budur.
Wordpress, joomla bu gibi cmsleri geciyorum. 4 yasinda cocuk bile kurar. Amma boyle ozel scriptleri kurmak deneyim gerektirir. En kisa yolu da cok diyil sadece php nin kendisine hakim olmak.
kodun mantığını kavramak tabi önemli ama hazır yazılmış projeleri inceleyip nerede ne yapılmış, nasıl bir algoritma izlenmiş bunları biraz kurcalarsa eğitim süreci daha hızlanır. Türkiye'de çekilen eğitimler genellikle statik ve teorik şeyler: dizi nedir, fonksiyon nedir tarzında şeyler. Ha tabi projeli bir eğitim serisinde illa ki faydasını daha çok görecektir.