Hoşgeldin Misafir

Bir Devrin Sonu Geldi Hoşcakalın....

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Security' Alıntı:
Merhabalar iyi kötü günlerim gecen turkhacks ailesinden ayrılıyorum sanal ortam artık bitmiştir benım için tüm dostlarıma selam olsun allaha emanetsiniz @turkcoder ve deep kardeşime selam olsun kımse sorgulamasın neden gittiğimi zamanı geldiğinde hepiniz neden uzaklaştığımı anlayacaksınız. Saygılarımla.

Turkhacks Ailesine Sevgilerle.

Reyis Fazla konuşma şansımız olmadı ama Bir kusur işlediysek bugune kadar aff eyle en yakın zamanda dönmen dileğiyle

TheYamak

20 Şub 2018
19 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Allah'a emanetsin kadim dostum seni ben çok iyi anlarım realde seni tanırım ama burada farklısin uzakta olsanda bana yanında oldugumu unutma sakın canını sıkma hayatın devam ettiğini unutma bizler buralardayiz bazı kişiliği bozuk insanlar her zaman kuyunu kazmaya çalıştı ama senin öyle bir karakterin varmı elinde olanlara bile hizmet veriyorsan sırtından vursalar dahi ihanet etmeyecek kadar mert adam olduğunu biliyorum sana 9 sene önce yaptığım hata sonrasında bana hayatımda yasamadigim ders verdmistin o gün bugün kadim bir dost kazandın Allah'a emanet ol abim kendine dikkat et olursa sıkıntın nasıl ulaşacağını biliyorsun