Hoşgeldin Misafir

Bir İsteğim Var allah Rızası için

ZehirAciSoyler

15 Mar 2018
1 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
evet arkadaslar özet geçeyim..
Aylar Önce bır Kızla bir Android online Oyun Vasıtasıyla Tanıştım .. Kendisi İstannbulda ben ankarada.. 6 aydır Görüşüyoruz.. Kendsiyle hiç yüzyüze gelmememize Rağmen Sevdim .. Aşık Oldum.. Onunla bir gelecek planladım Birikim yaptım Bazı şeyler için ..
Fakat Ailesi Kendisini Çok Sıkdığını Sölyior Telefonn numarasını bile vermedi .. facebook Msnden Görüşelim Dedi . abim telefonumda görüştüğümüzü Öğrenirse Telefonumu alır ve uzun süre görüşemeyiz dedi. bende anlayış gösderdim . fakat 6 ay oldu hala vermiyor numarasını . Arkadaslar ben bu kıza gerçekten kapıldım .. Aşık Oldum.. Fakat şüphelerim var.. Ve bu şüphelerimi Özelden görüşebilceğim vijdanlı bir Hacker Çözebilir .. Allah Rızası için arkadaslar Yalvarmıyorum Ama Kurban oluyum Nolursunuz. Yardım Edin.. Telefonda Msnden görüştüğümüzde sesli aramada bitti dediğimde Öyle Bir ağğladıki Öyle bir içten ağladıki Onunda beni sevdiğine İnandım Fakat şüphelerim var arkadaslar o istanbulda ben ankarada. birşeyde yapamıyorum.. Allah Rızası için Bana yardım Edin psikolojim Bozuldu Alt üst oldu herşeyim düzenim .. Sabahlara Kadar düşünmekten beynim durdu .. Nolursunuz kurban olayım bana yardım edin allah rızası için İletişim Facebook Adresimi vericem.. : aşık olan anlar derdimden seven adam anlar derdimden 22 yaşındayım daha fazla kapılmadan gerçekleri öğrenmek istiyorum .. İletişim https://www.facebook.com/ezel.derinsu.7  Burdan Özel olarak konusalım Lütfen arkadaslar gerçekten kafayı yicem şüphelerim beni yiyip bitiriyor her geçen gün yaşlanıyorum Nolursunuz arkadaslar bizim türklerimizin en önemli özelliği vijdanıdır .. vijdanı olan bana yardım etsin nolursunuz.