Hoşgeldin Misafir

Bir vebsitesini nasıl kopyalayabilirim ?

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Dostum hep aynı tarz sorular soruyosun önce hackleyip ftp gireceksin yada cpanel yada shell le sunucuya erişip komple istediğini çekebilirsin

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
Dostum hep aynı tarz sorular soruyosun önce hackleyip ftp gireceksin yada cpanel yada shell le sunucuya erişip komple istediğini çekebilirsin

Dostum hep bu tür soruları sormamın sebebi ben çoğunlukla hep instagram facebbok sosyal medya üzerindeydim son zamanlarda webhack webshell tarzı bölüme geçtim kodlama vs bilgim olmadığı için de böyle konular açıyorum

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
gamovertinks' Alıntı:
NasyoneL' Alıntı:

Dostum hep bu tür soruları sormamın sebebi ben çoğunlukla hep instagram facebbok sosyal medya üzerindeydim son zamanlarda webhack webshell tarzı bölüme geçtim kodlama vs bilgim olmadığı için de böyle konular açıyorum
Soeu sorman problem değil elimizden geldiği kadar yardimcı oluruz ama cevaplar genelde aynı web hack ögrenmen gerekli

ynR !

21 Ara 2018
22 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kardeşim siteler php ile kodlanıyor ise tamamını sorunsuz çekemezsin. Ama html ise tamamını kopyala yapıştır mantığı ile alabilirsin. "Httrack" isimli program ile php sitelerin nispeten çalışabilir durumda html hallerini, html sitelerin ise sorunsuz olarak tamamını çekebilirsin.

Örnek video:

Admin panelli php bir siteyi tamamen aynı şekilde çekmek istiyorsan sunucuya girmen gerekir.