Hoşgeldin Misafir

Birisi bana programlama dili konusunda yardımcı olabilir mi?

jesicasharma

United State
6 May 2024
5 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese merhaba

Bu topluluğa katılmaktan ve kolektif bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmaktan heyecan duyuyorum.

Bir profesyonel olarak siber güvenlik alanındayım ve yeni teknolojilere ve programlama dillerine ilgim var. Deneyimlerinizi bilmek ve uzmanlığınızdan öğrenmek ilginç.
Farklı projeler veya kariyer yolları için doğru programlama dillerinin nasıl seçileceği.

Uzmanlığınız ve desteğiniz benim için faydalı. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

Mustafa73

20 Eyl 2023
423 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese merhaba

Bu topluluğa katılmaktan ve kolektif bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmaktan heyecan duyuyorum.

Bir profesyonel olarak siber güvenlik alanındayım ve yeni teknolojilere ve programlama dillerine ilgim var. Deneyimlerinizi bilmek ve uzmanlığınızdan öğrenmek ilginç.
Farklı projeler veya kariyer yolları için doğru programlama dillerinin nasıl seçileceği.

Uzmanlığınız ve desteğiniz benim için faydalı. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
Seçeceğiniz programlama dilleri, projenin gereksinimlerine, kullanılabilir kütüphanelere ve güvenlik ihtiyaçlarına bağlı olarak değişir.
Sırayla yazayım.
1) Web Uygulamaları: Eğer web tabanlı bir siber güvenlik çözümü üzerinde çalışıyorsanız, JavaScript (Node.js ile sunucu tarafı için) veya Python (Django veya Flask gibi frameworkler ile) iyi seçenekler olabilir. Bu diller geniş topluluk desteğine ve güvenlikle ilgili birçok kütüphaneye sahiptir.
2) Ağ Güvenliği: Ağ güvenliğiyle ilgili projeler için C veya C++ dilleri, düşük seviye erişim ve performans gerektiren durumlar için uygun olabilir. Python da ağ betikleri ve araçları için popüler bir seçimdir.
3) Kriptografi: Kriptografi uygulamaları için Python geniş bir kütüphane ekosistemine sahipken, Rust gibi diller bellek güvenliği sağlayarak daha güvenli kod yazmanıza olanak tanır.
4) Malware Analizi: Malware analizi ve tersine mühendislik için Python geniş kullanımı ve mevcut araçlarıyla öne çıkar. C ve Assembly, malware’in nasıl çalıştığını anlamak için de önemlidir.
5) Otomasyon ve Scripting: Günlük görevleri otomatikleştirmek için Python ve Bash scripting dilleri oldukça kullanışlıdır.
6) Blockchain ve Akıllı Sözleşmeler: Blockchain tabanlı güvenlik çözümleri için Solidity (Ethereum için) veya Rust (Solana gibi diğer platformlar için) öğrenmek faydalı olabilir.
Ancak mutlaka Python öğrenin böylelikle yapay zeka araçları yapıp kullanırsınız.

intelvivob47

19 May 2023
335 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
python öğrensin kardeşim

Hocam konuyu açan adam zaten hindistanlı ismine baksana. Pitonu bunlara çocukluktan öğretiyollağ🪱

Yılan Dans mı Ediyor Cidden? | Friendz10 Sosyal Medya İçerik Platformu

Mustafa73

20 Eyl 2023
423 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam konuyu açan adam zaten hindistanlı ismine baksana. Pitonu bunlara çocukluktan öğretiyollağ🪱

Yılan Dans mı Ediyor Cidden? | Friendz10 Sosyal Medya İçerik Platformu
Aynen öyle hakkında kısmında yazdığı ifadeye bak hem siber güvenlik ona göre değil hemde profesyonel böyle çelişki olur mu? Bu sebeple haklısın yalnız nereli olduğunu bilmiyoruz.
Şöyle yazmış:
Adım Jessica Sharma ve siber güvenlik konusunda gerçekten tutkuluyum. 3 yıllık tecrübemle kendimi dijital dosyaları korumaya ve çevrimiçi ayarların güvenliğini sağlamaya adadım. Siber güvenlik bana göre bir iş değil; bireyleri, şirketleri ve toplulukları dijital dünyanın sürekli değişen risklerine karşı korumak bir misyondur. Siber güvenlik sektöründe iş birliği ve bilgi paylaşımının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle bilgileri paylaşabileceğimiz, zorlukları tartışabileceğimiz ve siber güvenliğimizi iyileştirmek için iş birliği yapabileceğimiz bu platformun bir parçası olmaktan mutluyum.

nournika

5 Tem 2023
939 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aynen öyle hakkında kısmında yazdığı ifadeye bak hem siber güvenlik ona göre değil hemde profesyonel böyle çelişki olur mu? Bu sebeple haklısın yalnız nereli olduğunu bilmiyoruz.
Şöyle yazmış:
Adım Jessica Sharma ve siber güvenlik konusunda gerçekten tutkuluyum. 3 yıllık tecrübemle kendimi dijital dosyaları korumaya ve çevrimiçi ayarların güvenliğini sağlamaya adadım. Siber güvenlik bana göre bir iş değil; bireyleri, şirketleri ve toplulukları dijital dünyanın sürekli değişen risklerine karşı korumak bir misyondur. Siber güvenlik sektöründe iş birliği ve bilgi paylaşımının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle bilgileri paylaşabileceğimiz, zorlukları tartışabileceğimiz ve siber güvenliğimizi iyileştirmek için iş birliği yapabileceğimiz bu platformun bir parçası olmaktan mutluyum.
Sevgili @NasyoneL
konuyu takibinize sunarım. Bu jessica sharma denen profil açtığı konuyla çelişkili bir profile sahiptir. Spam faaliyetlerde bulunabilir dikkatinizi çekmek istedim.