Hoşgeldin Misafir

Birkan T. kimdir?

mrdnd

28 Mar 2020
22 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamlar, Turkhacks ailesi sadece bu foruma özel bunu yazmak istiyorum çünkü şuanda Birkan T'yi büyük ihtimal benden daha iyi tanıyan ailesi ve akrabalarıdır.​

-​

Açtığı ilk forumda Moderatördüm aynı zamanda WP'dende çokça konuşurduk. Tabi ozamanlar Abonesi 5000 dahi değildi.​
Forum ismimi burada kimliğimin gizli kalmasından dolayı söylemeyeceğim. ​

Kendisinin tek derdi paradır, bildiğiniz üzere dünyada bir ekol vardır nedir bu; hızlı-öğren-sat.​
Birkan T'de bu ekoldendir. Kodlab'ın siber güvenlik kitaplarını ilk etapta alıp okuyup onlara bakarak ders videoları anlatmaya başladı.​
Sonra farklı kitaplarda aldı, yarım yamalak ingilizcesiyle çeviri yapıp daha kendi doğru dürüst bilmeden insanlara anlatmaya ve eğitim seti satmaya çalıştı.​

-​

Aynı zamanda bu işlerle uzun bir süre uğraşmış kişiler birkan t.nin Local Index basıp video çektiği dönemleri de bilir.​
Herhangi bir zone almadan kendi local ağından sitenin indexini değiştirip hackledim diye video çekti.​
Bunu tabi büyüdükten sonra kaldırdı.​

-​

Geçelim Python Hack Tool Yazma eğitim setine;​
Bu zaten tam bir fiyasko bu eğitimi ciddiye alanlar cidden 15 IQ insanlar.​
Eğitim setinde tek anlattığı şey işletim sistemi komutları çalıştırmak.​
Kendisi benim zamanımda hiç bir dil bilmiyordu, gene kitaplardan yarım yamalak öğrenmiş ve anlatım yapmış.​

-​

Birkanın 100 videosunun 99'u => EVET BU TOOLUMUZU AÇIYORUZ​

-​

Her bokta tool kullanan doğru düzgün github hesabı olmayan bir lamer​

-​

İYİ FORUMLAR​

mrdnd

28 Mar 2020
22 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
"kimse kim bize ne kardeşim bize dokunmadığı sürece sıkıntı yok"
Ghostlarda böyle diyordu :D lamerlerin adını karalamadığımız sürece AYT gibi bunlarda büyür ondan sonra arkasından ağıt dökersiniz...