Hoşgeldin Misafir

Bitcoin borsa ve mining scripti detaylar eklendi

g@m3

26 Kas 2020
96 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Evet arkadaşlar güzel bir sistem ile karşınızdayım.- Bitcoin borsa ve mining sistemi. -Öncelikle şunu beirtmeliyim  deneme amaçlı hosting kullanıldığı için biraz yavaş.-

Sistemin özellikleri :-

-PHP ile yazılmıştır-

-Veritabanı Mysql-

- Yönetici panelinden banka tanımlara ve tüm coin sitelerinin tokenleri ile entegrasyon-

- Gösterge Paneli-

- Sosyal Girişler Aktif / Pasif Etme-

- Kimlik Onayı-

paypal , coingate , coinpayments, flutterwave , payeer , Polipayments , paystacks , banka havalesi etkinleştirme (Apı key ile)-

-İçeriğindeki haber/sosyal alanda son güncel haberler-
ve daha bir çok özellik.-

Ben cüzdan ve alım satım apilerini girmedim. Admin girişi , kullanıcı girişi ve site bilgileri aşağıdadır. -Ücret için pm atabilirsiniz.-

http://libramining.net
-

admin kullanıcı adı : -[email protected] Şifre : Admin1881-
Kullanıcı girişi : -[email protected] Şifre : mert-

Sistem içindeki mining giriş bilgileri: K.adı : testslavun Şifre : Test1234-

2 girişte anasayfadandır.-

BYROOT

1 Ara 2017
561 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
2.5 dakikadır dashboard sayfasında bekliyorum

Scripti Araştırmalarım Sonucu Free Bir Şekilde Buldum İsteyen Pm Atabilir. Veyahutta Warez-Php Formunda Paylaşacağım.

g@m3

26 Kas 2020
96 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selam dostum öncelikle emegine saglik. 1. Si yuksek fiyattan verilmiyor uygun fiyattan veriliyor. 2. Si bak ne guzel elinden geliyor yapiyorsun yapamayanlara uygun fiyatli yardimci olunuyor. 3. Su madem buldun kurup bakarmisim icerisinde mining var mi

Burada sistemi kendi yazdigimi iddia etmiyorum kimseyide dolandirmiyorum.

Yavas olmasinin sebebide hosting kaynakli çerez temizlersen giriş yapabilirsin beklemezsin

BYROOT

1 Ara 2017
561 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
g@m3' Alıntı:
Selam dostum öncelikle emegine saglik. 1. Si yuksek fiyattan verilmiyor uygun fiyattan veriliyor. 2. Si bak ne guzel elinden geliyor yapiyorsun yapamayanlara uygun fiyatli yardimci olunuyor. 3. Su madem buldun kurup bakarmisim icerisinde mining var mi

Yavas olmasinin sebebide hosting kaynakli çerez temizlersen giriş yapabilirsin beklemezsin

Mining entegre edilebilir bilen yapar ben şahsen yaparım fakat uğraşmıyorum sadece scripti araştırdım örneğin buldum mining var mı yokmu bilmiyorum. İsteyen entegre edebilir elbette.

g@m3

26 Kas 2020
96 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
BYROOT' Alıntı:
g@m3' Alıntı:

Mining entegre edilebilir bilen yapar ben şahsen yaparım fakat uğraşmıyorum sadece scripti araştırdım örneğin buldum mining var mı yokmu bilmiyorum. İsteyen entegre edebilir elbette.
Aynen bak ne guzel dedin BİLEN yapabiliyor. Normalde bir wordpress sitesi kurmaktada hicbirsey yok ama piyasasi var buda onun gibi dostum

Dost07

Canada
8 Ara 2020
127 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
g@m3' Alıntı:
Evet arkadaşlar güzel bir sistem ile karşınızdayım.- Bitcoin borsa ve mining sistemi. -Öncelikle şunu beirtmeliyim  deneme amaçlı hosting kullanıldığı için biraz yavaş.-

-PHP ile yazılmıştır-

-Veritabanı Mysql-

- Yönetici panelinden banka tanımlara ve tüm coin sitelerinin tokenleri ile entegrasyon-

- Gösterge Paneli-

- Kimlik Onayı-

paypal , coingate , coinpayments, flutterwave , payeer , Polipayments , paystacks , banka havalesi etkinleştirme (Apı key ile)-

Ben cüzdan ve alım satım apilerini girmedim. Admin girişi , kullanıcı girişi ve site bilgileri aşağıdadır. -Ücret için pm atabilirsiniz.-

-

Fiyat nedir

g@m3

26 Kas 2020
96 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Dost07' Alıntı:
g@m3' Alıntı:

-PHP ile yazılmıştır-

-Veritabanı Mysql-

- Gösterge Paneli-

- Kimlik Onayı-

-

Fiyat nedir

Pm gönderilmiştir