merhaba arkadaşlar ben WebciAdam bazı durumlardan dolayı malesef modluk görevimi tam anlamıyla
yapamıyorum ama sizler için muhteşem şeyler öğrenip paylaşmaya çalışıyorum boylece görevimi yapamadığım
için hiç çoktan kendimi az çok telafi etmeye çalışıyorum
evet arkadaşlar şimdi o bomba gibi konudan bahsedicem
arkadaşlar piyasada son sürümü bulunmayan olsenizde bulamıyacağınız bir script var elimde
Varient - News & Magazine Script 1.6.3
evet arkadaşlar yanlış okumadınız bu scriptin son sürümü şu anda elimde.
arkadaşlar script tertemizdir sorunsuz dur virüs trojan shell aklınıza ne gelirse işte hic biri yok
istediğiniz gibi kullanabilirsiniz yani
ama tabi siz değerli kullanıcılara malesef üzücü haberim var Sad
bu scripti sadece vip ler için paylaşacam evet malesef sadece vip ler indirebilip kullanabilecek
bazı arkadaşlar şimdi diyecek neden boyle bir konu açtın
arkadaşlar bunu konuyu açmamın nedeni son kontroller bittikten sonra scripti vip lere paylaşacagım için siz
üyeler malesef göremeyeceksiniz ve bunlarla ilgili konulşar açmaya başlayacaksınız. oyuzden boyle bir konu
açtım.
şimdi bazı üyeler neden sadece vip lere paylaştığımı düşünebilir.
arkadaşlar turkhacksınde masrafları var sunucu güvenlik vs re bunları karşılanması için vip uyeler gerekli
ayrıca arkadaşlar başka platformda bulamassınız olseniz dahi piyasada da warezini bile bulamassınız bende
başka platformda paylaşılmasını engellemek için sadece vip lere paylaşıyorum
evet herzaman dediğim gibi turkhacks ta vip uyelik başkadır
herkese iyi günler dilerim
yapamıyorum ama sizler için muhteşem şeyler öğrenip paylaşmaya çalışıyorum boylece görevimi yapamadığım
için hiç çoktan kendimi az çok telafi etmeye çalışıyorum
evet arkadaşlar şimdi o bomba gibi konudan bahsedicem
arkadaşlar piyasada son sürümü bulunmayan olsenizde bulamıyacağınız bir script var elimde
Varient - News & Magazine Script 1.6.3
evet arkadaşlar yanlış okumadınız bu scriptin son sürümü şu anda elimde.
arkadaşlar script tertemizdir sorunsuz dur virüs trojan shell aklınıza ne gelirse işte hic biri yok
istediğiniz gibi kullanabilirsiniz yani
ama tabi siz değerli kullanıcılara malesef üzücü haberim var Sad
bu scripti sadece vip ler için paylaşacam evet malesef sadece vip ler indirebilip kullanabilecek
bazı arkadaşlar şimdi diyecek neden boyle bir konu açtın
arkadaşlar bunu konuyu açmamın nedeni son kontroller bittikten sonra scripti vip lere paylaşacagım için siz
üyeler malesef göremeyeceksiniz ve bunlarla ilgili konulşar açmaya başlayacaksınız. oyuzden boyle bir konu
açtım.
şimdi bazı üyeler neden sadece vip lere paylaştığımı düşünebilir.
arkadaşlar turkhacksınde masrafları var sunucu güvenlik vs re bunları karşılanması için vip uyeler gerekli
ayrıca arkadaşlar başka platformda bulamassınız olseniz dahi piyasada da warezini bile bulamassınız bende
başka platformda paylaşılmasını engellemek için sadece vip lere paylaşıyorum
evet herzaman dediğim gibi turkhacks ta vip uyelik başkadır
herkese iyi günler dilerim