Hoşgeldin Misafir

Bomba Gibi Konu (okumadan geçenler bin pişman)

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhaba arkadaşlar ben WebciAdam bazı durumlardan dolayı malesef modluk görevimi tam anlamıyla

yapamıyorum ama sizler için muhteşem şeyler öğrenip paylaşmaya çalışıyorum boylece görevimi yapamadığım

için hiç çoktan kendimi az çok telafi etmeye çalışıyorum

evet arkadaşlar şimdi o bomba gibi konudan bahsedicem

arkadaşlar piyasada son sürümü bulunmayan olsenizde bulamıyacağınız bir script var elimde

Varient - News & Magazine Script 1.6.3

evet arkadaşlar yanlış okumadınız bu scriptin son sürümü şu anda elimde.

arkadaşlar script tertemizdir sorunsuz dur virüs trojan shell aklınıza ne gelirse işte hic biri yok

istediğiniz gibi kullanabilirsiniz yani

ama tabi siz değerli kullanıcılara malesef üzücü haberim var Sad

bu scripti sadece vip ler için paylaşacam evet malesef sadece vip ler indirebilip kullanabilecek

bazı arkadaşlar şimdi diyecek neden boyle bir konu açtın

arkadaşlar bunu konuyu açmamın nedeni son kontroller bittikten sonra scripti vip lere paylaşacagım için siz

üyeler malesef göremeyeceksiniz ve bunlarla ilgili konulşar açmaya başlayacaksınız. oyuzden boyle bir konu

açtım.

şimdi bazı üyeler neden sadece vip lere paylaştığımı düşünebilir.

arkadaşlar turkhacksınde masrafları var sunucu güvenlik vs re bunları karşılanması için vip uyeler gerekli

ayrıca arkadaşlar başka platformda bulamassınız olseniz dahi piyasada da warezini bile bulamassınız bende

başka platformda paylaşılmasını engellemek için sadece vip lere paylaşıyorum

evet herzaman dediğim gibi turkhacks ta vip uyelik başkadır

herkese iyi günler dilerim

JotttA

JotttA

-> Velhasıl, tükendik kaptan.
Virtual
26 May 2019
713 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Paylaşımın için teşekkürler hocam.
Üyelerimiz için sadece Varient - News & Magazine Script 1.6.3 scripit değil piyasada olmayan scriptler ve bulamadığınız herşey vip kanalında paylaşılmaktadır.
Vip alacak aklında sorusu olanlar moderatörler ile iletişime geçebilirler.

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
JottA' Alıntı:
Paylaşımın için teşekkürler hocam.
Üyelerimiz için sadece Varient - News & Magazine Script 1.6.3 scripit değil piyasada olmayan scriptler ve bulamadığınız herşey vip kanalında paylaşılmaktadır.
Vip alacak aklında sorusu olanlar moderatörler ile iletişime geçebilirler.
aynende oyle eğer görebiliyorsan ne mutlu sana çünkü başka yerde yok sen benden iyi biliyorsundur