Hoşgeldin Misafir

Şikayet Boş yere silinen Konum ( Yetkili kişiler okusun lütfen)

Forum içi konular hakkında şikayet
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coreljs

1 Eyl 2024
257 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, Sevgili yetkili. Öncelikle Bugun Cloutsy SMM Panel Scripti isimli konunuz silinmiştir. Sebep: mevcut konu Şu sekilde bi mesaj aldım Fakat sitede böyle bir konu mevcut değildir
Vede Belirtmek istediğim şey sitede 5 10 tane en az glycon scriptleri paylaşılırken Mevcut Konu dıye benım konum siliniyor Yardımcı olurmusunuz.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,229 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, Sevgili yetkili. Öncelikle Bugun Cloutsy SMM Panel Scripti isimli konunuz silinmiştir. Sebep: mevcut konu Şu sekilde bi mesaj aldım Fakat sitede böyle bir konu mevcut değildir
Vede Belirtmek istediğim şey sitede 5 10 tane en az glycon scriptleri paylaşılırken Mevcut Konu dıye benım konum siliniyor Yardımcı olurmusunuz.

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

maheks

maheks

Biz yakarsak söndüremezler
Berlin
8 Eki 2022
1,888 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben herhangi bir silinen konuna rastlayamadım.

Konu siliniyorsa bir sebepten dolayı silinir. Dosya co gibi yandex dışı cloud kullanımınızdan veya konu düzensizliğinde gibi pekçok sebepten silinmiş olabilir.

coreljs

1 Eyl 2024
257 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
image.png

Matrax

coreljs

1 Eyl 2024
257 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Konuyu daha detaylı olarak inceleye bilirsiniz alakasızdır. demosunuda paylaştım ben onunkiyle aynı olmadıgına kanıt olarak domainimde açabılırım test edebılırsınız

coreljs

1 Eyl 2024
257 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

DeepiMpaCt ola bilir hocam attıkları konuyu inceledim fakat o tek tema benımkı ise 12 temalı çok araştırdım bakındım aramalara da glyconlar mesala aynı scrıptı 5 6 kısı paylaşmıs silinme yok bu şaşırttı benı​

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,149 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

DeepiMpaCt ola bilir hocam attıkları konuyu inceledim fakat o tek tema benımkı ise 12 temalı çok araştırdım bakındım aramalara da glyconlar mesala aynı scrıptı 5 6 kısı paylaşmıs silinme yok bu şaşırttı benı​

Rapor edin hocam, gereken yapilir aynisi ise.

maheks

maheks

Biz yakarsak söndüremezler
Berlin
8 Eki 2022
1,888 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

O paylaşılan glyconların hepsi farklı sürümler ve farklı temalı veya fixlenmiş halleri. Eğer aynı olduğunu idda ettiğin konular varsa bize reportlayabilirsin.

Silinen konunu göremiyoruz forumda tekrar açabilirsin forum kurallarına uygun ve açıklayıcı şekilde.

İyi forumlar kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...