Hoşgeldin Misafir

Boykot Ömürlük Olmalı!!!

maheks

maheks

Biz yakarsak söndüremezler
Berlin
8 Eki 2022
1,890 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bir Gün Değil Her Gün Boykot

khl6kp7.png
oqm6kyk.png
jww97qo.png
Geçen X'te gördüm birisi atmış arasında steam'de eklemişler boykot listesine :D

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bu konuda devletin suçu büyük yahudi firmaları Türk firmalarının ırzına geçti. Coca Cola ve Pepsi; Kristal, Oğuz Gold ve bunlar gibi çokca markayı batırdı. Panda nerede? Banido nerede? Daha 1 2 senedir çıkmış diğer markalara %25 yer verilecek diyorlar e firmalarımız batmadan neredeydi bu devlet?
Evet hocam aslında siyasi bir tartışmaya dönmemesi için bu noktayı vurgulamadım maalesef yöneticilerin suçu çok ama çok büyük kimse kusura bakmayacak bizi ilmek ilmek ellerine bıraktılar kendileri boykot yapmazken halkın boykot etmesini istediler olacak şey değil

Dark-Wise

Dark-Wise

Özgür Filistin 🌹Özgür Doğu Türkistan
"Karanlıkta Yolunu Aydınlatan Bir Hilal Vardır"
12 Şub 2022
1,180 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bu konuda devletin suçu büyük yahudi firmaları Türk firmalarının ırzına geçti. Coca Cola ve Pepsi; Kristal, Oğuz Gold ve bunlar gibi çokca markayı batırdı. Panda nerede? Banido nerede? Daha 1 2 senedir çıkmış diğer markalara %25 yer verilecek diyorlar e firmalarımız batmadan neredeydi bu devlet?
Bur da Devletin suçu farklı ama bu ürünleri Türkiye'de kimse almasa bunlar bur da batıp giderdi. Firma sahibi çıkıp ben kahveme Tatlandırıcı olarak fil dışkısı koyuyoruz diyor bizim millet hava atıyor kuyruk oluyor gerisini siz düşünün. Nestle ürünleri şeker hastalığı yapıyor ve adamların ilaç firması var oda şeker hastalığı için onun için boykot en iyi ben önceden tüketmiyordum şimdi bunun herkes yapsa adamlar batar gider.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Gazze’de down sendromlu bir çocuğu köpeklere parçalatan aşağılık şerefsiz insanlıktan nasibini almamış onun bunun çocukları olan İsrail askerlerinin yatacak yeri yok

Gel gelelim hala görüyorum ki boykot edilmesi gereken ürünlerde boykot yapılmıyor

GAZZE UNULMAYA YÜZ TUTTU

GAZZEYİ UNUTMAYIN UNUTURMAYIN