astralglikos
- 21 Ara 2017
- 1,316 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Böyle Bir Sorun Yaşıyorum Neyden Kaynaklı Olabilir Sorunu Bulamadım
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Böyle Bir Sorun Yaşıyorum Neyden Kaynaklı Olabilir Sorunu Bulamadım
![]()
Bildiğim kadarıyla websitenin domainini belirli yerlere girmek gerekiyor CSS'i çalıştırmak için. Net bilgi değildir, PHP scriptlerinde bu sorunlar ondan kaynaklı olabiliyor.Böyle Bir Sorun Yaşıyorum Neyden Kaynaklı Olabilir Sorunu Bulamadım
![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
sorunu buldum wordpress sürekli güncelleniyor tema 7.4 te kalmış tabi wordpress alt yapısıda 7.4 te ilerliyor sağol kardeşim sorun tema cpanelden atınca sorun yaratıyor direk wordpress te yapmak lazımmış import olayınıBildiğim kadarıyla websitenin domainini belirli yerlere girmek gerekiyor CSS'i çalıştırmak için. Net bilgi değildir, PHP scriptlerinde bu sorunlar ondan kaynaklı olabiliyor.
Anladım hocam, yanlış info için kusura bakmasorunu buldum wordpress sürekli güncelleniyor tema 7.4 te kalmış tabi wordpress alt yapısıda 7.4 te ilerliyor sağol kardeşim sorun tema cpanelden atınca sorun yaratıyor direk wordpress te yapmak lazımmış import olayını
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Sorun Yok Hocam Her Bilgi Her Düşünce Her Öneri Her Eleştiri Önemlidir Dediğini Sağ Cebime Koydum İlerde Lazım OlurAnladım hocam, yanlış info için kusura bakma![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
yok hocam çözdüm woodmart teması 7.4 te kalmış son sürümünü 8.0 8.1 e uyarlamamışlar ondandı sorunSorun devam ediyormu
Tamam konu çözüm ulaşmıştır @Matraxyok hocam çözdüm woodmart teması 7.4 te kalmış son sürümünü 8.0 8.1 e uyarlamamışlar ondandı sorun