Hoşgeldin Misafir

Şikayet bu bir şikayet notudur

Forum içi konular hakkında şikayet
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_M2l4s6_

21 Kas 2017
429 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
geçen bir mesaşım silinip gereksiz yazı ban sebebidir yazıyor ve ben bu platformda 8yıldır varım tek tük yazı yazmayıda seven birisi degilimdir herkesden farklı bir yazıda yada en küçük şeyde ban atıcaksanız kalıcı banımı verin boşunada geçmiş emeklerimiz siteyi sevdigimizden dolayı kalmış olmayalım çogu insanın olmadıgı zamanda kendimi bozmadım bu gun oldu bugunde bozmadım ama forumda şu sıra saçmalanılan bağzı şeyler acayip kullanıcı yolunda gozume çarpıyor yapmayın arkadaşlar hoj olmuyor saygılar kimseye ne sövüyoruz nede birşey yapıyoruz burda medeni olanı taşlıycaksanız ve artık böyle bir yer haline dönüşdüyse zamanında verdigim emeklerede üzülürüm şuanki forumun geldigi halede iyi günler

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
geçen bir mesaşım silinip gereksiz yazı ban sebebidir yazıyor ve ben bu platformda 8yıldır varım tek tük yazı yazmayıda seven birisi degilimdir herkesden farklı bir yazıda yada en küçük şeyde ban atıcaksanız kalıcı banımı verin boşunada geçmiş emeklerimiz siteyi sevdigimizden dolayı kalmış olmayalım çogu insanın olmadıgı zamanda kendimi bozmadım bu gun oldu bugunde bozmadım ama forumda şu sıra saçmalanılan bağzı şeyler acayip kullanıcı yolunda gozume çarpıyor yapmayın arkadaşlar hoj olmuyor saygılar kimseye ne sövüyoruz nede birşey yapıyoruz burda medeni olanı taşlıycaksanız ve artık böyle bir yer haline dönüşdüyse zamanında verdigim emeklerede üzülürüm şuanki forumun geldigi halede iyi günler

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

xS0N3R

23 Ağu 2020
5,424 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam anlamsız bi mesaj attıysanız size otomatik yada moderatör tarafından yapıcı bi uyarı gönderilmiştir böyle şeylerin sizi soğutmaması gerekir

Atlas

Turkhacks
18 Haz 2018
1,763 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba,

Öncelikle, platforma olan uzun süreli bağlılığınızı ve verdiğiniz emeği anlıyoruz. Forumun bir parçası olarak düşüncelerinizin ve geri bildirimlerinizin önemli olduğunu bilmenizi isteriz.

Ancak, mesajınızın silinmesi ve bu durumun "gereksiz yazı" olarak değerlendirilmesi, platform kuralları çerçevesinde alınmış bir moderasyon kararı olabilir. Moderasyon ekibi, forum düzenini sağlamak, topluluk kurallarına uyumu teşvik etmek ve herkes için olumlu bir ortam oluşturmak amacıyla hareket eder.

Eğer yanlış anlaşıldığınızı düşünüyorsanız, durumu daha detaylı incelememiz için forum yöneticileriyle doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Amacımız kimseyi haksız yere cezalandırmak değil, aksine herkesin keyifle vakit geçirebileceği bir topluluk oluşturmaktır.

Lütfen kurallar çerçevesinde katkıda bulunmaya devam edin.

_M2l4s6_

21 Kas 2017
429 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba,

Öncelikle, platforma olan uzun süreli bağlılığınızı ve verdiğiniz emeği anlıyoruz. Forumun bir parçası olarak düşüncelerinizin ve geri bildirimlerinizin önemli olduğunu bilmenizi isteriz.

Ancak, mesajınızın silinmesi ve bu durumun "gereksiz yazı" olarak değerlendirilmesi, platform kuralları çerçevesinde alınmış bir moderasyon kararı olabilir. Moderasyon ekibi, forum düzenini sağlamak, topluluk kurallarına uyumu teşvik etmek ve herkes için olumlu bir ortam oluşturmak amacıyla hareket eder.

Eğer yanlış anlaşıldığınızı düşünüyorsanız, durumu daha detaylı incelememiz için forum yöneticileriyle doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Amacımız kimseyi haksız yere cezalandırmak değil, aksine herkesin keyifle vakit geçirebileceği bir topluluk oluşturmaktır.

Lütfen kurallar çerçevesinde katkıda bulunmaya devam edin.
anlayışlı ve güzel yazınızdan ötürü teşekkürüm saygılarımı ifade etmek isterim bu yazı çok hojnut etmekle beraber hayla kaliteli bir ortamda oldugum hissiyatini getirmesinden kaynaklı olarak teşekkür oldugumu dile getirip burdan devam etmekde kalacagım iyi günler dilerim sagolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...