Hoşgeldin Misafir

Bu bir sitemdir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

starocky2

7 Ağu 2021
230 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bazı warez scriptlerin linkleri kaldırılıyor telif hakkı yemişse farklı platformlardan tekrar drive veya cloudlara yüklenip kullanıcılara sunulabilir.
Bildirme butonu da çalışmıyor.Örneğin oto galeri scriptine yorum attım ve lazım olan bir scriptti .Çoğu kullanıcı da lazım olduğu ve maddi durumu iyi olmadığı için burada.Amaç ve konularından biri de olan warez scriptlerin linklerinin düzeltilmesini ve bu konuda da TurkHacks'in hassasiyetli davranmasını rica ediyorum.

Hepinize sevgiler ve saygılar arkadaşlar...

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Moderatör arkadaşlar denk geldiklerinde eğer arşivlerinde mevcut ise linkleri yeniliyorlar. Arada piyasadan kalkmış olup bulunamayanlar da oluyor tabii ki.. Sizlerinde bu konularda desteği önemli.

starocky2

7 Ağu 2021
230 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Moderatör arkadaşlar denk geldiklerinde eğer arşivlerinde mevcut ise linkleri yeniliyorlar. Arada piyasadan kalkmış olup bulunamayanlar da oluyor tabii ki.. Sizlerinde bu konularda desteği önemli.

Piyasada bulunduğunu görüyorum hocam ama elimizden gelen desteği da veriyoruz.

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bu bir sitem olamaz bu yüzsüzlük öneri başlığı olarak sunulabilirdi foruma katkın olur konuşursun 85 mesaj 1 konu oda büyük puntolar ile yazılmış yazık

önce verilen emeğe saygın olsun sonra şov yap

Majer

1 Nis 2021
862 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
OrganikPiskos' Alıntı:
bu bir sitem olamaz bu yüzsüzlük öneri başlığı olarak sunulabilirdi foruma katkın olur konuşursun 85 mesaj 1 konu oda büyük puntolar ile yazılmış yazık

Ne bu sinir dostum adam anana bacınamı sövdü? öneri veriyor

starocky2

7 Ağu 2021
230 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
OrganikPiskos' Alıntı:

şov yapmıyorum dostum dikkat edersen.Clickbait denilen başlık stilini kullanıyorum ki forumdaki dostların çoğu bu sorundan şikayetçi yorumlardan okuduğum kadarıyla bunu yanlış anlama sebebini anlamadım.Bir de nezaket kurallarına ve saygına dikkat edersen sevinirim.

Majer' Alıntı:
OrganikPiskos' Alıntı:

Konunun tamamını ve sadece konu başlığına bakıp yorum yapanın karşılaştırması... Teşekkürler dostum

NasyoneL' Alıntı:
Kırılan konuların linkini yollayın arşivimde varsa yeniliyorum ben

Tabi ki hocam seve seve teşekkür ederiz...
Örnek verecek olursak; https://www.turkhacks.com/konu-profesyonel-oto-galeri-scripti.html?&highlight=oto+galeri

esen6327

22 Haz 2021
181 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
starocky2' Alıntı:
OrganikPiskos' Alıntı:

şov yapmıyorum dostum dikkat edersen.Clickbait denilen başlık stilini kullanıyorum ki forumdaki dostların çoğu bu sorundan şikayetçi yorumlardan okuduğum kadarıyla bunu yanlış anlama sebebini anlamadım.Bir de nezaket kurallarına ve saygına dikkat edersen sevinirim.

Majer' Alıntı:
OrganikPiskos' Alıntı:

Konunun tamamını ve sadece konu başlığına bakıp yorum yapanın karşılaştırması... Teşekkürler dostum

NasyoneL' Alıntı:
Kırılan konuların linkini yollayın arşivimde varsa yeniliyorum ben

Tabi ki hocam seve seve teşekkür ederiz...
Örnek verecek olursak; https://www.turkhacks.com/konu-profesyonel-oto-galeri-scripti.html?&highlight=oto+galeri

Sanırım yok galiba bu

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Majer

1 Nis 2021
862 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
CrackRoot' Alıntı:
starocky2' Alıntı:
muhtemelen yok dostum evet

Paylaşalım kardeşim sorun yok.
Beklemede kal paylaşıcam bugün.

https://www.turkhacks.com/konu-arac-ilan-oto-galeri-yazilimi.html

Sitemlerini tekrar görmeyiz umarım.

Haklı ise etsin, ama önce sitem etmeyi hak edecek kadar emek vermek gerekir..

Emek verdikten sonra da çoluk çocuk sözüne adminlerden ban yesin demi ;)

CrackRoot

CrackRoot

Karanlıktan Doğan Güneş
Belirsiz
17 Ara 2017
1,172 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Majer' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:
CrackRoot' Alıntı:
starocky2' Alıntı:

Konuyu bu tür bir yere çekmen çok alakasız. Sevdiğim bir söz vardır, akıl yaşta değil başta der atalarımız.
Önce dosya dızlamak için ioncube kırarım demeyi bırakarak piyasadan dosya çalmamaya çalış. Satarken kaç hak yediğinden bahset, ondan sonra gel çoluk çocuğun sözüne söz kat. 
Umarım anlatabilmişimdir...

Majer

1 Nis 2021
862 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
CrackRoot' Alıntı:
Majer' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:
CrackRoot' Alıntı:
starocky2' Alıntı:

Konuyu bu tür bir yere çekmen çok alakasız. Sevdiğim bir söz vardır, akıl yaşta değil başta der atalarımız.
Önce dosya dızlamak için ioncube kırarım demeyi bırakarak piyasadan dosya çalmamaya çalış. Satarken kaç hak yediğinden bahset, ondan sonra gel çoluk çocuğun sözüne söz kat. 

Sen ne diyorsun düne kadar benden script istediğini unutma akıl yaşta değil baştaymış bak bak çok aklın varsa sen kullan boş yapma :)

CrackRoot

CrackRoot

Karanlıktan Doğan Güneş
Belirsiz
17 Ara 2017
1,172 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Majer' Alıntı:
CrackRoot' Alıntı:
Majer' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:
CrackRoot' Alıntı:

Sen ne diyorsun düne kadar benden script istediğini unutma akıl yaşta değil baştaymış bak bak çok aklın varsa sen kullan boş yapma :)

1 Tane tema sormuşum :)
Deli danalar gibi wingx temasını arayan sendin :) birde utanmadan şart koşup o temayı getir sayimv5 al diyen :) Uşağın mı var senin it :) 
Sayim e-ticaretini sorduk diye yalvarmadık sana :) Normaldir sorulur, öğrenilir, bilinir, alınır. Geçen günde bir tema için ioncube kırayım at demiştin, attım ama sadece dosyaları. :)
Paylaşıldı diğer forumda diyip hiçbirşey olmamış gibi devam ettin birde :)  Bir işime yaramayan bir adamsın sen.
En iyisi şöyle yapalım. Sen diğer forumlarda ban korkusuyla yaşamaya devam et. Burada artık sana yer yok...

starocky2

7 Ağu 2021
230 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Anlamadığım konu birisi beni gömmüş diğeri başkasını düzgünce bir sitemde bulundum bunda bir sorun olsaydı banımı yer otururdum.Kimseye yardım etmediğimi kimse bilemez elimde arşiv topluyorum ve toplu olarak paylaşacağım.İkinci olarak hak yeme konusunda bu scripti kullanan da dahil paylaşan da hak yemiş oluyor o yüzden genel konuşacak olursak herkes hak yiyor bu bir mantıklı savunma değil bence .Eklediğin için teşekkür eder tüm dostlara iyi çalışmalar dilerim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...